Е

Якщо Ви шукайте заміну мінімалістичним і монохромним інтер'єрам, шукайте натхнення і яскравих фарб, тоді стиль марокканського інтер'єру - це те, що потрібно! Стиль, що характеризується різноманітністю кольорів та текстур, які, безперечно, перетворять Ваш будинок на захоплююче місце, куди захочеться повернутися!

Марокканский стиль –– это сочные оттенки и яркие текстуры, поиск новых идей и источников вдохновения
Східний стиль – це соковиті відтінки та яскраві текстури, пошук нових ідей та джерел натхнення.

Марокканський інтер'єр відомий своєю увагою до вишуканих арок і вигнутих дверей, автентичних аксесуарів і колоритної атмосфери. Давайте ж разом поринемо у світ яскравих фарб марокканського дизайну!

Марокканский дизайн наполнен хитросплетениями изысканных арок и кружевных конструкций из металла.
Вибраний дизайн наповнений хитросплетіннями вишуканих арок та мереживних конструкцій із металу.

Представляючи таємничу країну, яка прикрашена розписними ліхтариками, візерунками та витонченими акцентами, сповнена небачених краси, ми мріємо, щоб ця казка тривала вічно. Цей стиль здатний полонити погляд і серце кожного гостя, що входить до Вашої оселі.

Марокканский стиль способен пленить взор и сердце каждого гостя, входящего в Ваш дом.
О, високі стелі, повітряні арки ..., весь стиль здатний полонити погляд і серце кожного гостя, що входить до Вашої оселі.

Насичені кольори у марокканському стилі

Якщо ви хочете відтворити відчуття справжнього марокканського інтер'єру у своєму будинку, зробіть ставку на яскраві та насичені поєднання кольорів. Кольори, які асоціюються із заходом сонця в пустелі: оранжевий, зелений, синій, чорничний і червоний.

Марокканский стиль –– это цвета таинственной пустыни: оранжевый, зеленый, синий, черничный и алый
Колоритний стиль - це кольори таємничої пустелі: помаранчевий, зелений, синій, чорничний і червоний

Оздоблення стін – таделакт, водонепроникна штукатурка

Особливістю стилю в обробці стін є марокканський таделакт або «марокканська штукатурка» - натуральна вапняна штукатурка для еко-будівництва. Вона складається з гідравлічного вапна, кварцового піску, мармурового борошна, глини, золи, кізельгура та целюлози. Традиційно його використовують при декоративному оздобленні палаців, храмів та лазень.

Особенностью стиля в отделке стен служит Марокканский таделакт или «марокканская штукатурка» — натуральная известковая штукатурка для эко- строительства.
Особливістю стилю в оздобленні стін є таделакт або «марокканська штукатурка» — натуральна вапняна штукатурка для екобудування.

Вишукані меблі

Вишукані меблі – ще одна важлива особливість марокканського потолку. Спальня в марокканському стилі: різьблені дивани, столи, які поєднуються з плюшевими кушетками, пуфами та навіть подушками для підлоги. Урожай африканський пуф є символом тисячолітніх традицій, виступає автентичним варіантом функціональних меблів.

Марокканский стиль –– это резные диваны, столы, которые сочетаются с плюшевыми  кушетками, пуфами и даже подушками для пола.
На фото африканський стиль - це різьблені дивани, столи, які поєднуються з плюшевими кушетками, пуфами і навіть подушками для підлоги.

Марокканські килими

Марокканські половики у всьому світі славляться своєю високою якістю та унікальним стилем ручного плетіння. Палітра геометричних та флористичних візерунків, багатство кольору, чудовий матеріал, що створює оксамитову текстуру, перетворюють його на мистецтво та справжній скарб. Традиції майстрів передаються з покоління до покоління, тому відшукати справжній марокканський килим, а не його копію, у наш час досить складно.

Марокканские ковры во всем мире славятся своим высоким качеством и уникальным стилем ручного плетения.
Марокканські килими у всьому світі славляться своєю високою якістю та унікальним стилем ручного плетіння.

Марокканська плитка – чарівна мозаїка

Візитною карткою марокканського дизайну можна вважати плитку. У марокканських будинках настінна плитка є невід'ємним атрибутом прикраси для вітальні та ванної кімнати. Існує традиція, згідно з якою малюнок, колірні поєднання, візерунки та переплетення на плитці виступають у ролі сімейного герба. Саме тому прикраса плиткою в марокканському інтер'єрі – це атрибут великого стародавнього мистецтва, який Ви можете вміло інтегрувати у Ваш інтер'єр .

Визитной карточкой марокканского дизайна, по праву, можно считать плитку.
Візитною карткою марокканського дизайну, для квартири, по праву, можна вважати плитку та мозаїку

Освітлення – Марокканські ліхтарі

Ліхтарі – ще один класичний елемент декору, який можна побачити у Марокко. Марокканські світильники привносять у простір чаклунство, атмосферу казки 1000 та 1 ніч. Ви можете додати традиційний марокканський ліхтар до Вашого інтер'єру, наприклад, повісивши кілька над вашим обіднім столом.

Фонари – еще один классический элемент декора, который можно увидеть в Марокко.
Ліхтарі – ще один класичний елемент декору, який можна побачити у Марокко.

Металеві аксесуари

Марокканське мистецтво створювати композиції з металу передавалося з покоління до покоління. Металеві вази, дзеркала, чайники та підноси – елементи вишуканого марокканського декору, що символізували повагу до предків та творення для нащадків. Зачаруйте своїх гостей умілим поєднанням мереживного металу та сучасного дизайну квартири, продемонструвавши нерозривність ниток буття.

Кружевной металл неотъемлемая часть декора в марокканском стиле.
На фото – мереживний метал як невід'ємна частина вітальні декору в марокканському стилі.

Спальня у марокканському стилі – колоритний марокканський текстиль

Гора подушок, прикрашених орнаментами, пензликами, тасьмою, намистинами та паєтками; розкішні портьєри з прозорої тканини з вишитим яскравим малюнком; чохли і покривала присутні в марокканському інтер'єрі удосталь. Для текстилю використовуються натуральні тканини: льон, бавовна, шовк, шерсть. Але головна роль при цьому приділяється не характеристикам матерії, а її колірній гамі.

Природні відтінки:

  • насичений зелений;
  • болотяний;
  • оливковий, які можна побачити у джунглях;
  • помаранчевий - як палючий сонце;
  • пісочний;
  • коричневий;
  • жовтий – як піски африканської пустелі.
Аутентичным текстиль играет роль доминирующего акцента в концепции общего дизайна.
Автентичний текстиль для спальні відіграє роль домінуючого акценту у загальному дизайні концепції.

Безтурботні, богемні інтер'єри все частіше стають нормою в сучасному світі, і набувають безлічі форм. Натхненні простори, наповнені вінтажними знахідками, які символізують глобальний погляд на предмети, окрилені спогадами про далекі країни.

Марокканський стиль - це ода мандрівнику, що заблукав, який знайшов свій будинок.

Марокканский стиль –– это ода заблудшему страннику, который нашел свой дом
Марокканський стиль - це ода заблудлому мандрівнику, який знайшов свій будинок