Марка Bitherm добре відома в Україні, понад 10 років її продукція утримує популярність завдяки ідеальному балансу вартості та характеристик. За доступною ціною покупець може отримати якість, здатний конкурувати з відомими західними брендами. Познайомитися з вибором моделей та купити радіатор Bitherm легко за адресою: https://skvagina.com.ua/otoplenie/radiatory/radiatory-bimetal/proizvoditeli_bitherm/. Білі батареї виконані в стислому дизайні, вони виглядають нейтрально і легко впишуться в будь-який інтер'єр.

Радіатори Bitherm

У чому переваги радіаторів Bitherm

  • Повноцінний біметалевий корпус. Колектор із високовуглецевої сталі забезпечує відмінну віддачу та конвекцію за будь-якої температури теплоносія, не втрачає властивостей під впливом високого тиску. Антикорозійне алюмінієве покриття захищає від пошкоджень, іржі та інших слідів зношування.
  • Довговічність. Виробник пропонує три роки гарантії, а за фактом термін служби досягає 10 років і більше. Батареї Bitherm витримують високий тиск – до 40 атмосфер. Якщо система не піддається регулярним гідроударам і в цілому експлуатується без порушень, радіатори працюватимуть багато років.
  • Невелика вага. Інноваційні технології виробництва дозволили полегшити конструкцію без втрати товщини стінок та падіння показників тепловіддачі.
  • Універсальність використання. Біметалеві радіатори Bitherm підходять як для багатоквартирних будинків із централізованим опаленням, так і для приватних котеджів. Додаючи та прибираючи секції без прив'язки до будь-якої кратності, можна опалити приміщення будь-якої площі до комфортної температури.
  • Глянцеве фарбування, що відповідає європейським стандартам. Безпечне покриття при нагріванні не виділяє шкідливих речовин.

Ще один важливий плюс у скарбничку переваг радіаторів Bitherm - простота монтажу. Міжцентрова відстань 500 мм, що відповідає стандартам батарей старого зразка. Це означає, що встановлення нових радіаторів не вимагатиме нової обв'язки труб, достатньо додати в систему кран-американку, якщо раніше її не було. Купити такі батареї можна у кількості від однієї секції та більше у будь-якій кількості. Збирають їх у магазині, де клієнт робить замовлення. Для з'єднання використовують спеціальні фторопластові прокладки, що захищають від протікання. Внутрішні поверхні радіаторів не псуються при контакті з агресивними середовищами та забрудненим теплоносієм, який може циркулювати у централізованому опаленні. У металевих колекторах немає кишень, тому система не зашлаковується.

Висновок

Секційні радіаторні батареї Bitherm – не новинка на українському ринку. Продукція бренду встигла добре себе зарекомендувати, оскільки пропонує виважене співвідношення демократичної ціни та гідних експлуатаційних, технічних характеристик.