Металеві огорожі з окремих секцій – це поєднання оригінального стилю, безпеки та міцності. Такі вироби допомагають облаштувати ділянку, позначити межі та забезпечити неможливість проникнення на територію сторонніх людей і тварин. Секційні огорожі виглядають стильно, легко та мають надійні експлуатаційні параметри.

Секційний паркан зі звареної сітки має вагомі характеристики, що є відмінним аргументом на користь таких конструкцій:

  • Різноманітність варіантів виконання - можна вибрати відповідну секційну огорожу для кожної ділянки.
  • Швидке встановлення завдяки наявності готових секцій.
  • Експлуатація виробу не потребує зайвих витрат, а догляд за секційним парканом зі звареної сітки доволі простий.
  • Доступні ціни, які залежать від матеріалу виробу та дають змогу вписатися в будь-який бюджет.

Купити парканну секцію можна на сайті виробника Sitka Zahid. Наш інтернет-магазин пропонує якісні вироби з міцних матеріалів з унікальним дизайном.
Завдяки тому, що огорожа складається з окремих секцій, можна точно розрахувати необхідну кількість елементів. Процес встановлення панелей максимально простий і швидкий, не потрібне використання додаткової спеціальної техніки та значних силових зусиль.

Компанія "Сітка Захід" виробляє різні типи систем огорожі секційного типу:

  1. ЕКО. Це бюджетний варіант 3D формату секційного огородження з рифами. Діаметр дроту становить від 3 до 4 мм. Виглядає досить естетично та коштує недорого.
    Секційна огорожа ЕКО
  2. СТАНДАРТ. Діаметр сітки з рифами секційної огорожі 4х4 або 5х5 мм. Вироби дуже міцні та доступні за ціною. Такий паркан виглядає мінімалістично, ергономічно та красиво.
    Секційна огорожа СТАНДАРТ
  3. ДУОС. Паркан із секцій має подвійні горизонтальні прутки з діаметром 5х4х5 або 6х5х6 мм. Виріб виконаний в одній площині, стійкий до механічних пошкоджень і має антивандальні властивості.
    Секційна огорожа ДУОС

Нашим клієнтам доступна велика палітра кольорів. Ви можете вибрати секційну огорожу, що відповідає загальному дизайну вашої ділянки та будинку.

 

Готові парканні секції з металу - це естетично, вигідно та довговічно. Використовуваний матеріал складається з трьох шарів:

  • Сталь. У виробництві секційних огорож застосовується дріт стандартного діаметра 4 мм. Цього достатньо для забезпечення надміцності продукції. Як бюджетний варіант можна розглянути моделі з дротом 3 мм.
  • Цинк. Секційні огорожі з металу проходять обробку гарячим цинком. Метал знежирюється для отримання антикорозійних властивостей, збільшення терміну служби та покращення зовнішнього вигляду. Обробка металу Oxsilan технологією забезпечує високоякісне з'єднання з фарбою.
  • Полімерне покриття. Компанія Sitka Zahid у виробництві металевих секційних парканів використовує високоякісну полімерну фарбу, яка створює щільне покриття з ефектом відблиску. Секційне огородження набуває естетичного вигляду, а термін служби збільшується до 20 років без візуальних і технічних відхилень.

Металева огорожа із секцій не боїться морозів, не зазнає корозійних змін і стійка до сонячних променів. Для догляду за виробом достатньо періодично промивати його водою для видалення бруду та пилу.

Купити парканну секцію з металу можна різного дизайну та стилю. Компанія Sitka Zahid пропонує широкий вибір моделей, зокрема секції з ефектом 3D та плоскі варіанти.
Стандартне колірне рішення - RAL 6005 (зелений). Однак клієнтам доступні й інші варіанти, серед яких коричневий та антрацит.
Оформляючи замовлення в нашому інтернет-магазині, ви можете вказати бажаний колір готових секцій для паркану. Отже, ви забезпечите не тільки функції захисту та безпеки, а й створите зовні привабливу картину, що поєднуватиметься із загальним виглядом ділянки чи будинку.
Купити секційні паркани від виробника можна з різними декоративними елементами. За потреби ви можете звернутися за консультацією до наших спеціалістів, які докладніше розкажуть про продукцію та допоможуть зробити правильний вибір.

Купити металеві секції для паркану в Україні можна на сайті нашої компанії в зручний для вас час. Купівля секційного паркану або інших товарів передбачає:

  • Ознайомлення з варіантами секційних огорож і вибір моделі.
  • Виконання вимірювання ділянки для розрахунку кількості секцій.
  • Оформлення замовлення із зазначенням кількості секцій, додаткових елементів і кольору.
  • Вибір зручного способу доставки чи самовивіз.

Наші досвідчені співробітники проконсультують вас щодо секційних огорож з урахуванням бюджету покупки, індивідуальних переваг і допоможуть зробити заміри.
У компанії “Сітка Захід” надається послуга встановлення “під ключ” секційного металевого паркану. Ми виконуємо доставку конструкцій на об'єкт і встановлення з наданням гарантії.

Нині багато хто прагне купити секції паркани з металу. Такі огорожі привабливі, невибагливі в догляді та здатні чудово впоратися з функцією захисту території. Готові секції для паркану легко встановлюються без використання додаткової техніки або великої кількості працюючого персоналу. Широкий асортимент парканів і кольорів дає змогу замовити модель, яка буде ідеально виконувати захисну та декоративну функції.
Компанія Sitka Zahid пропонує купити секційні паркани за цінами від виробника, оскільки ми володіємо власними виробничими потужностями. Секційні огородження відповідають українським та європейським стандартам і сертифікатам СЄ, а також супроводжуються гарантією на 20 років.