Якщо Ви переконані, що солодкий рожевий відтінок призначений виключно для маленьких принцес, тоді ця стаття створена для Вас. Ми знайшли найстильніші, оригінальні та цікаві відтінки «правильного» рожевого для бездоганного дизайну спальні. Ми ознайомимося з трендами 2019 року, відкриємо нові грані бездоганних поєднань та дізнаємось як додати нордичну ноту за допомогою рожевого відтінку.

Розовая спальня становить новым интерьерным трендом 2019 года, выходя за рамки "детского" дизайна.
Рожева спальня стає новим інтер'єрним трендом 2019 року, виходячи за рамки "дитячого" дизайну.

Найпоширенішими способами інтеграції рожевого в інтер'єр спальні, по праву вважаються: поєднання білого фону та рожевого декору, комбінація відтінків синього кобальту та жовтого з виразним рожевим. Але сьогодні ми поговоримо про засоби використання рожевого у Вашій спальні, які допоможуть реалізувати сміливі дизайн-ідеї власників.

Розовый цвет будет отличным решением для гармонизации холодной натуры лофта.
Рожевий колір буде чудовим рішенням для гармонізації холодної натури лофта.

Почніть з подушок

І повірте цей заголовок не випадковий! Натхненням для цього способу послужили м'які, повітряні та вишукані гори з подушок у відтінку спектру рожевого, що використовуються для прикраси ліжка. Подібний підхід доводить, що рожеве перетворення спальні не повинно коштувати цілого стану. Доповнюючи «м'який» декор плюшевим килимком та яскраво-рожевим жалюзі, Ви отримаєте виразний, цікавий, а головне чарівний дизайн.

Акценты в розовом цвете помогу смягчить дизайн и добавят ему легкой ноты игривости.
Акценти в рожевому кольорі допоможуть пом'якшити дизайн та додадуть йому легкої ноти грайливості.

Рожевий монохром

Колись ми вже говорили про концепцію монохромного дизайну, і Ви, напевно, пам'ятаєте, що подібне явище дозволяє нам використовувати всю широку відтінкову палітру кольору, що сподобався. Рожевий монохромний дизайн створює умиротворену атмосферу, яка дозволить насолодитися солодким сном. Насправді, якщо придивитися - ми помітимо, що таке колірне рішення виконане в нейтральній, витонченій манері. Матове освітлення, мінімалістична постільна білизна та меблі зі світлого дерева створюють прохолодний контраст з досить грайливою вдачею рожевого відтінку, надаючи простору спокою.

Розовый монохромный интерьер позволяет контрастным сочетаниям отобразить гармоничность и умиротворенность выбраного оттенка.
Рожевий монохромний інтер'єр дозволяє контрастним поєднанням відобразити гармонійність та умиротворення обраного відтінку.

Ретро-шик

Шеббі шик отримує сучасне прочитання з вінтажним забарвленням, щоб реалізувати цей дизайн-ідею: змішайте мотиви котеджного саду з фактурою мінімалізму, з атмосферними текстурами вінтажного декору. Потім доповніть інтер'єр аксесуарами з емалі та старовинного необробленого дерева, щоб створити атмосферу ретро-шику.

Розовый оттеночный спектр заиграет по-новому в оригинальном прочтении стиля шебби-шик.
Рожевий спектр відтінків заграє по-новому в оригінальному прочитанні стилю шеббі-шик.

Комбінація рожевого із класикою минулого століття

Настінне покриття у рожевому кольорі: штукатурка, фактурна покришка та ліпнина – це вуальна тінь естетики минулого століття. Вона привносить тонкий гламур у колірну схему і чудово поєднується з природними дерев'яними підлоговими покриттями та стриманим декором, а також гармоніюватиме з латунними аксесуарами та туалетним столиком.

Розовый оттенок безупречно впишется в эстетику классики прошлого века.
Рожевий колір бездоганно впишеться в естетику класики минулого століття.

Рожевий колір як фон

Змішайте м'які рожеві тони та дерев'яні текстури з фактурами блискучих золотих деталей для затишної та ефектної спальні. Рожеве тло створює теплу, стриману атмосферу, яку варто доповнити колоритними деталями: конструкцією з лампочок-цибулин на латунних кріпленнях або дзеркальною композицією в обрамленні зі срібла.

Розовый цвет может стать отличным решением для фона и фасадных покрытий.
Рожевий колір може стати чудовим рішенням для фону та фасадних покриттів.

Фуксії на білому тлі

На початку ми згадували подібний формат поєднання, проте в цьому випадку йдеться про виразну гру контрастів між яскравим, насиченим відтінком фуксії та нейтральним білим кольором. Подібна дизайн-ідея дозволить створити настрій тропічного літа у Вашій спальні, не забудьте доповнити інтер'єр постільною білизною із квітковими візерунками у відповідній стилістиці. Білий колір - універсальне тло, він дозволяє розкрити глибину відтінку. Як декор для такого інтер'єру ідеально підійде друк на стіні, а якщо Вам не вдалося знайти правильні ілюстрації, спробуйте обрамити зразок шпалер.

Сочетание яркой фуксии и универсального белого создает великолепный цветовой дуэт.
Поєднання яскравої фуксії та універсального білого створює чудовий колірний дует.

Затишок рожевого з теракотовим

На мій погляд, поєднання рожевого та теракотового відтінків — найоригінальніше і нетривіальне у цій добірці. Настінне покриття теракотових та цегляних тонів додасть глибину кораловому рум'янцю та прохолодним відтінкам троянди, створюючи елегантну та спокусливу кімнату. Шпалери з гіпсовим ефектом з природною фактурою приховують проблеми поверхні, а колірна роздільна здатність буде насолодою для очей.

Самое оригинальное и нетривиальное цветового сочетание - это розовый в комбинации с терракотовым.
Найоригінальніше і нетривіальне колірне поєднання - це рожевий у комбінації з теракотовим.