І

інтер'єр без задуму та індивідуального підходу, що може бути бляклішим? Тільки нудна застаріла тенденція!

Зміни трендів спального дизайну є одними з найшвидших напрямків. Але чому стилі спальні швидко трансформуються? Які деталі будуть у тренді наступного року? І яких речей варто позбутися стильного дизайну?

Избавляйтесь от устаревших тенденций, делайте ставку на стильные комбинации, соответствующие Вашему видению прекрасного.
Позбавляйтеся застарілих тенденцій, робіть ставку на стильні комбінації, що відповідають Вашому баченню прекрасного.



Якщо Ви стежите за модними віяннями та хочете залишатися в курсі стильних новинок, то ця стаття про тенденції для спальні на 2019 ідеально підходить для Вас. Але перш ніж ми ознайомимося із нововведеннями.

Давайте розберемося, чому тренд-стилістика спальні так не довготривала і вимагає постійних видозмін?

Стильные трендовые идеи для людей, держащих руку на пульсе модных веяний.
Стильні трендові ідеї для людей, що тримають руку на пульсі модних віянь.

Основна причина таких частих змін полягає у першоджерелах. Часто стиль спальні заснований виключно на уподобаннях власника з домішкою не інтегрованих порад, що в кооперації складає інтер'єр, позбавлений гармонії та стильної родзинки.

Тому при роботі над дизайном спальні варто покладатися на поєднання простих основ і цікавих деталей (які відображатимуть Ваше персональне бачення), в такому випадку Вам вдасться уникнути постійної гонки за трендами, що швидко змінюються. І лише за велінням душі доповнювати інтер'єр супер модними деталями.

Идеальный трендовый интерьер ––это сочетание простоты основ и нетривиальных деталей.
Ідеальний трендовий інтер'єр - це поєднання простоти основ і нетривіальних деталей.

Тепер давайте детальніше розглянемо тренди, які варто враховувати при створенні ідеальної спальні з основами, що не виходять із моди та деталями, які диктує новий сезон 2019 року.


Мінімалізм

П

зростання і стриманість мінімалізму, здається, ніколи не втратить своєї актуальності. З сезону в сезон принципи мінімалізму прикрашають списки трендових тенденцій, і наш список ідей стильної спальні не став винятком.

Якщо Ви маєте широкий простір спальні, експерименти можуть бути допустимі. У випадку, коли розміри спальні обмежені мінімалістичним дизайном – це найкращий спосіб додати легкості, легкості та розширити межі простору.

Минимализм –– это нестареющая тенденция, которая будет уместна в любом типе пространства.
Мінімалізм - це нестаріюча тенденція, яка буде доречна в будь-якому типі простору.

Доповненням мінімалістичної стилістики можуть стати Ваші особисті скарби. За допомогою простих речей ви можете прикрасити свою кімнату: фотографії, постери, дитячі малюнки. Збережіть колекцію прочитаних журналів, перетворивши їх на зручний столик, що прикрашає кімнату. Або використовуйте сімейну лаву як робочий стілець – це стане унікальною прикрасою Вашої спальні. Безтурботність, чистота та елегантність дозволяють мінімалізму стати головною тенденцією у дизайні спальні.

Минимализм в сочетании с личными деталями –– главная тенденция интерьеров спальни 2019.
Мінімалізм у поєднанні з особистими деталями - головна тенденція інтер'єрів спальні 2019.

Природні матеріали

З

пальня – це інтимне, затишне та заспокійливе місце. З цієї причини природні почуття спокою, підкреслені натуральними матеріалами, втілені у дерев'яних та тканих меблях. Наприклад, дерев'яне ліжко не вийде з моди в 2019 році і ідеально гармонує із загальною стилістикою, надає відчуття свіжості, тому що зберігає природні контури та форми. Це та деталь, яка поєднує стильний тренд і вічну класику.

Деревянная кровать – это комфортная, функциональная и трендовая единица спальни.
Дерев'яне ліжко – це комфортна, функціональна та трендова одиниця спальні.


Цього сезону, дизайнери пропонують зупинити свій вибір на дерев'яному підлоговому покриття, а також як яскравий акцент вибрати дерев'яні стінові панелі або навіть паркетну дошку для однієї зі стін спальні. А привезений з морських подорожей корч стане вишуканим дизайнерським рішенням.

Дерево находит свое место в напольном и настенном покрытии, а также в изысканном декоре.
Дерево знаходить своє місце у підлоговому та настінному покритті, а також у вишуканому декорі.
Вместо стеновых панелей, для декорирования стены подойдет паркетная доска. В отличие от панелей вариантов декора – очень много, что будет хорошим подспорьем в оригинальном оформлении
Замість стінових панелей для декорування стіни підійде паркетна дошка. На відміну від панелей варіантів декору – дуже багато, що буде гарною підмогою в оригінальному оформленні

Ручна робота

Р

наукова робота має на увазі турботу, любов та талант. Важливо вибрати для своєї спальні декор та меблювання, які завдяки своїй унікальності будуть виділятися з низки інших і демонструвати бездоганний смак власника.

Ручная работа – это эксклюзивный подход, делающий Ваш дизайн неповторимым.
Ручна робота – це ексклюзивний підхід, що робить ваш дизайн неповторним.

Варто відзначити, що вироби ручної роботи можуть стати вигідною інвестицією і передаватися з покоління в покоління. Така тенденція дуже яскраво демонструє сучасні ідеї сталого розвитку та глобального збереження світової спадщини. Справжні естети давно переходять від масових продуктів до речей ексклюзивної ручної роботи.

Ручная работа – это главный тренд не только в сфере интерьеров, это глобальная идеологическая тенденция.
Ручна робота – це головний тренд у сфері інтер'єрів, це глобальна ідеологічна тенденція.

Недосконале оздоблення

Н

Починаючи з обробки стін, тенденція заперечує бездоганний фініш, даруючи перевагу дотику wabi-sabi (краси недоліків). Крім того, не забудьте доповнити ефект натуральними тканинами із недосконалою текстурою. Додайте матову бавовну, лляну білизну, сатинові подушки, координуючи випадковим чином різні відтінки.

Нарочитая натуральность, несовершенные текстуры – вариант почувствовать себя ближе к истокам.
Нарочита натуральність, недосконалі текстури – варіант відчути себе ближче до джерел.



Несовершенство, а вернее его красота – еще один ключ к стильной спальне.
Недосконалість, а вірніше, його краса – ще один ключ до стильної спальні.