Стабілізатори напруги рятують техніку для дому чи офісу, на виробничій ділянці від ударів струмів короткого замикання, подають напругу за заданими параметрами, навіть якщо на вході завищений або сильно занижений вольтаж.

Компанія Quant пропонує інноваційний підхід до стабілізації вхідної напруги за допомогою широтно-імпульсної модуляції. При цьому така система завжди гарантуватиме:

  • захист побутових та комерційних приладів від нестандартних показників мережі;
  • продовжить термін експлуатації самих приладів завдяки щадному режиму живлення;
  • забезпечить безпеку експлуатації приладів та самої внутрішньої мережі навіть при значних коливаннях напруги на вході.

Як працюють стабілізатори "Квант": інноваційна технологія з високою ефективністю

Технологія, що використовується в стабілізаторах, передбачає керування величиною високочастотних імпульсів електричного струму за допомогою низькочастотного сигналу. Для цього регулювання використовується схема з транзисторно-діодним ключем.

Схема зібрана на швидких напівпровідниках IGBT, 5 покоління із застосуванням алгоритмів перетворення DSP-стандарту. Така комбінація властивостей гарантує стабільність роботи та одночасно – високу продуктивність, мінімізацію енергетичних витрат, безшумність роботи системи, що перетворює.

Єдині шуми, які можна почути – шум від мікромоторів, які використовуються для обертання вентиляторів у примусовій схемі вентиляції окремих моделей.

Двосекційна конструкція стабілізатора "Квант"

Купуючи стабілізатор цього бренду, можна не турбуватися про безпеку та справність пристрою, його стабільність у роботі та зносостійкість. Схема, що використовується в пристрої, дозволяє працювати з тисячами комутацій і відключень в будь-який період часу.

Конструктивно, стабілізатори бренду зібрали з двох частин, розділених функціонально:

  • власне самої системи стабілізації;
  • системи захисту від критичних значень напруги та імпульсності струму.

Переваги використання стабілізаторів "Квант"

Поділ конструкції на дві частини гарантує більш просту та якісну роботу з мінімальними ризиками та ефективним забезпеченням електричним струмом побутових та промислових споживачів.

Крім електронної стабілізуючої схеми, в головній частині пристрою вмонтовані фільтри входу/виходу, компенсатори реактивної потужності, що дуже важливо для роботи з потужними пристроями, що створюють сильні пускові струми, електродвигунами та іншими приладами з піковими значеннями вище номінальної потужності в 2-3 рази.

Модуль захисту стабілізатора виконує свою функцію весь гарантійний і після гарантійний термін експлуатації стабілізатора, що значно відрізняє їх від звичайних електромеханічних систем, що вимагають регулярної заміни.