Торгова марка «Страж» та однойменний продавець нашого маркетплейса, пропонує унікальну колекцію Proof (увага! більше 50 моделей), яка розроблена та ідеально підходить для встановлення в приватному будинку. Вибираючи цієї торгової марки сталеві двері, ви отримуєте не тільки надійний та практичний елемент, але й дизайнерську модель, що гармонійно впишеться в інтер'єр та інтер'єр будівлі. Нижче подробиці.

Технічні особливості вхідних дверей колекції Proof

Для формування дверей використовується міцна конструкція зі сталевого листа. Виготовлений на основі оцинкованого плоского прокату, завтовшки 1,2 мм, при товщині цинкового покриття 230 г/кв.м. - Ця технологія забезпечує високі антикорозійні властивості основного матеріалу.

Цинкований лист металу покритий ПВХ плівкою VINORIT, яка в порівнянні з іншими матеріалами має ряд переваг:

  • витримує низькі та високі температурні умови;
  • стійка до вицвітання і натомість прямих сонячних променів;
  • не псується зовнішній вигляд через тривалий контакт з вологою.

Отже, оцинкований лист металу вхідних дверей у комбінації зі зносостійкою плівкою і на сьогодні це найстійкіше та надійне покриття, з усіх існуючих, для вуличних серій дверей.

Технічні фахівці ТМ Страж передбачили у конструкції дверей так званий термоміст.

Екструдований пінополістирол SYMMER-XPS. Це більше, ніж просто теплоізоляція — це один з найякісніших матеріалів, що володіє найнижчим коефіцієнтом теплопровідності, не вбирає вологу і має підвищену міцність на стиск.

Технологія виробництва вхідних дверей для приватного будинку Proof забезпечує захист від утворення конденсату навіть за великої різниці температур усередині та зовні приміщення. Ідеальне рішення холодної зими у північних регіонах та для приватних будинків у горах, де, як відомо, зими довгі та холодні.

Вибираючи двері для приватного будинку Proof, ви ніколи не зіткнетесь із ситуацією, що двері, зсередини приміщення мокрі, в конденсаті, а з зовні і всередині ця волога руйнує двері.

Дизайнерські рішення

Для того, щоб двері стали невід'ємною, самостійною і при цьому привабливою частиною всього простору, передбачені:

  • ковані фрагменти;
  • скляними вітражними вставками;
  • дзеркальні та металеві елементи.

Дизайн сучасний, одночасно мінімалістичний, це обумовлено використовуваними матеріалами, але з великими можливостями з індивідуального доопрацювання зовнішнього вигляду, як уже згадувалося, ґрат, кошиків для квітів, вензелю, аж до фамільних ініціалів та гербів.

Немає промерзання! Дверна коробка.

Окремий та надзвичайно важливий елемент конструкції будь-яких вхідних дверей.

Немає промерзання - ні по дверному полотну ні по коробу

Саме так заявив виробник, який увесь свій досвід вклав у колекцію, що приваблює своєю надійністю стійкістю до найагресивніших погодних умов.

Вибираючи вхідні двері від торгової марки «Страж», ви отримуєте варіант, який має ключові конкурентні переваги в конструкції короба. А для додаткового утеплення використовується мінеральна кам'яна вата та пінополістирол. І, знову, ці матеріали спільно забезпечують не лише підвищений захист від холоду, а повністю виключають будь-які протяги та високий рівень звукоізоляції.

Ущільнення вхідних дверей Proof

Для того, щоб забезпечити надійне прилягання та мінімізувати ризик проникнення холодного, вологого повітря, снігу та поривів вітру, застосовується 3 контури ущільнення по периметру самої коробки та дверного полотна.

Унікальне технічне рішення у вхідних дверях

Притискний механізм – рішення, яке дозволить індивідуально, до міліметра виставити зазори дотику дверного полотна та дверного короба. Актуальне та універсальне рішення, якщо врахувати, що з роками сам будинок дає усадку, а ущільнювачі з часом зношуються.

Модельний ряд колекції Proof

Двері в будинок часто це індивідуальна історія кожного замовлення. Проєкти будинків різні, особливості, уподобання та спосіб життя… нескінченні варіанти. Все це передбачено та пропонується:

  • висота дверей без фрамуги до 2200 мм;
  • висота дверей із фрамугою до 3000 мм;
  • ширина одностулкових дверей до 1000 мм;
  • будь-який інший нестандарт узгоджується з вашими менеджерами перед прийняттям замовлення;
  • робиться все професійно та основа всього креслення конструктора компанії, який погодить з вами всі важливі і навіть найдрібніші деталі.

Термін виготовлення дверей нестандартного розміру – 4 тижні з моменту передачі у виробництво.

Комплектація вхідних дверей

Клієнти можуть оцінити та замовити із запропонованих 3-х варіантів комплектації з італійською фурнітурою на замовлення. Можна бути впевненим у безапеляційній якості та безпеці, оскільки кожен клієнт може вибрати:

  • типи та моделі замків;
  • відповідний ступінь захисту окремого замку та всієї системи.

Вам не треба чекати тривалий час, щоб отримати свої нові вхідні двері «Страж» модельної серії Proof, адже активно працює складська програма. На вибір клієнтів у каталозі популярні та нові моделі від успішних дизайнерів.

Вхідні двері від «Страж» – це ідеальне рішення для приватного будинку, дачі, для готелю чи ресторану, для заміського комплексу, де важливо, щоб вони гармонійно вписалися в інтер'єр та екстер'єр та зберегли тепло у всьому приміщенні. Унікальний дизайнерський підхід спрямований на те, що ви отримаєте привабливу та витончену модель, універсальну модель для Класичного, Сучасного, Еко та іншого стилю. Тепло і комфорт, захист від промерзання гарантований навіть за тривалої та суворої зими.

Вхідні двері Proof – розкіш та надійність, доступна кожному.