Німецька компанія Bosch займає провідні позиції на ринку побутової техніки. Пральні машини бренду незмінно одержують позитивні відгуки користувачів. Кожна модель ретельно розробляється з урахуванням тенденцій на ринку, думок експертів та відгуків покупців. У магазині Eldorado.ua докладно описана кожна пральна машина Bosch. Купивши будь-яку модель, ви переконаєтеся, що бренд поєднує функціональність та простоту експлуатації.

Пральна машина Бош (Bosch)

Переваги пральних машин Bosch

Пристрої німецького бренду відрізняються такими перевагами:

  • тривалий експлуатаційний термін завдяки продуманій конструкції та високоякісним деталям;
  • низьке енергоспоживання — кожне нове покоління побутової техніки витрачає менше електрики;
  • штучний інтелект — пральні машини марки вміють зважувати білизну, визначати рівень води та автоматично налаштовувати час прання;
  • VarioSoft – ексклюзивний барабан, який забезпечує дбайливе ставлення до делікатних тканин.

Основні критерії вибору

При покупці пральної машини Bosch звертайте увагу на такі параметри:

  1. Максимальне завантаження. Говорить про місткість барабана. Автомати Bosch здатні випрати за один цикл до 10 кг білизни. Такий агрегат стане у нагоді великій родині. У місткому барабані зручно прати кілька пуховиків одночасно. Але така машинка дорого коштує, її покупка не завжди виправдана. Для сім'ї із 2–3 осіб краще вибрати автомат на 5–6 кг. Для п'яти людей варто доглянути модель на 7-8 кг.
  2. Енергоефективність. Техніка Bosch економно витрачає електроенергію. У лінійках бренду представлені автомати з енергоспоживанням A. Це найекономніша категорія побутової техніки.
  3. Рівень шуму. Агрегати Bosch не видають гучних звуків навіть за інтенсивного віджиму. У режимі прання оптимальним показником буде 55 дБ. При віджиму гучність може досягати 70 Дб. Чим менший показник, тим тихіше працює обладнання.
  4. Кількість програм. У пральних машинах Bosch реалізовано 14–15 режимів прання. Цього достатньо для догляду за одягом та домашнім текстилем. У багатьох програмах можна самостійно налаштувати температуру, кількість обертів та час прання.
  5. Вибір функцій. Крім програм для прання та віджиму, автомати отримують опції відкладеного старту, можливості дозавантаження білизни, самодіагностики, самоочищення, захисту від дітей, сушіння.
  6. Спосіб керування. У пристроях передбачені поворотні перемикачі, кнопки та сенсорна панель. Ви можете керувати сучасними моделями з телефону. Для цього потрібно встановити спеціальний додаток.

Пральна машина та сушарка Bosh

Важливу роль грає обсяг автомата. Перед покупкою визначте місце встановлення. Його слід заздалегідь виміряти та порівняти з габаритами пристрою, зазначеними в описі. Машинка повинна отримати вільний доступ до стоку та розетки.