А

Ктуальні сьогодні мінімалізм, лофт і скандинавський стиль заслужили свої лідируючі позиції, ґрунтуючись на лаконічності, стриманості та доречності. Але що, якщо внести до низки, усталених канонів частку бунтарства? Якщо відобразити модні віяння у нестандартному ключі?

Простые формы, контрастные цвета и открытые пространства — это основа супрематизма.
Прості форми, контрастні кольори та відкриті простори – це основа супрематизму.

Супрематизм це хаотичність, авангардна естетика, яскраві кольори, безмежний open space.

Сьогодні ми спробуємо розібратися, чому супрематизм називають головною дизайн тенденцією майбутнього та позначити головні канони інтер'єру із заявленим стилем.

Супрематизм — это хаотичность, авангардная эстетика, яркие цвета, безграничие open space.
Супрематизм — хаотичність, авангардна естетика, яскраві кольори, безмежність open space.

Естетика супрематизму вперше було втілено на полотнах авангардиста Казимира Малевича. Геометрична композиція, в яскравому кольорі, яка ніби сплетена тонкими нитками і створює ритмічне поєднання, характеризувала ідейну концепцію автора. Використання колірної гами з білого, сірого, червоного та чорного кольорів стало геніальним відкриттям художника.

Полотна художников, работавших в этом стиле, представляли собой комбинации разноцветных плоскостей самых простых геометрических форм.
Полотна художників, що працювали в цьому стилі, були комбінації різнокольорових площин найпростіших геометричних форм.

Геометричні композиції

Підвісні конструкції з хитросплетінь геометричних фігур, а також міжкімнатні двері лофт - головне надбання супрематизму. Лаконічність геометрії не навіює нудьгу, комбінація мінімалістичного дизайну та масивних конструкцій створюють гармонію супрематизму. Витончені лінії підвісних полиць, прямокутних шаф, квадратних тумбочок поєднують елегантність та зухвалість. Вишукані промені кованої люстри доповнюють геометричний малюнок, як і скандинавські двері.

Підвісні конструкції з хитросплетінь геометричних фігур - головне надбання супрематизму.
Підвісні конструкції з хитросплетінь геометричних фігур - головне надбання супрематизму.

Панування Білого

Все геніальне просто! - це головний лейтмотив концепції супрематизму. У цій стилістиці білий колір завжди виконує роль основного фону. Крім того, білий колір дарує відчуття легкості та польоту, що дуже виражено в інтер'єрній стилістиці. Всі комбінації кольорів гармонізую з білим кольором, і акцентують увагу на колоритних поєднаннях. Важливо, додати, що у цьому аспекті червоною ниткою проходять ідеї родоначальника стилю. На білому тлі представлена улюблена палітра Малевича: сірий, чорний, червоний і жовтий.

В данной стилистике белый цвет всегда выполняет роль основного фона.
У цій стилістиці білий колір завжди виконує роль основного фону.

Колірні комбінації

Супрематизм - це неоднозначний і дуже своєрідний дизайнерський напрямок. Незважаючи на свою складність і двозначність, правильна інтерпретація перетворює його на ключ до затишного інтер'єру. На додаток до основного набору кольорів, з'явилася різноманітність яскравих та неонових відтінків: рожевий, оранжевий, зелений, червоний. Колірні комбінації, втілені в невпорядковані геометричні композиції, зрештою утворюють неймовірну красу колірної гармонії. Супрематизм - концепція, що підтримує ідею сталого розвитку, тому будь-яка річ в інтер'єрі має довговічну функцію. Кольори, форми, лінії це дизайнерський протест.

Стиль предполагает господство цвета над формой, поэтому интерьер в стиле супрематизм стоит оформить с применением ярких оттенков.
Стиль передбачає панування кольору над формою, тому інтер'єр у стилі супрематизм варто оформити із застосуванням яскравих відтінків.

Безмежний open space

Концепція стилю полягає в русі і легкість простору. Мінімальна кількість зайвих поділів, довгі та широкі коридори, що створюють відчуття одухотвореності. Низка відкритого простору, яка не має кінця. Декор, ідея об'єднуються у потужний імпульс свободи.

Мінімальна кількість зайвих поділів, довгі та широкі коридори, що створюють відчуття одухотвореності.
Мінімальна кількість зайвих поділів, довгі та широкі коридори, що створюють відчуття одухотвореності.

Концепція освітлення

Велика кількість джерел світла - важлива характеристика інтер'єрів у стилі супрематизм. За сонячного світла насичені композиції на білому тлі розширюють простір за рахунок гри контрастів. А вечірня напівтемрява грає магією химерних ламп і точкових світильників.

Ще одна важлива особливість інтер'єрів у стилі супрематизм - велика кількість джерел світла.
Ще одна важлива особливість інтер'єрів у стилі супрематизм - велика кількість джерел світла.

Арт - колекція

Супрематизм дозволяє стати наступником культурної традиції. Ви легко можете створити композицію впорядкованого геометричного хаосу. Рекомендуємо придивитися до розпису стін і Ваші художні експерименти прикрасять білизну фонів. Мотиви супрематизму стануть справжнім шедевром і одразу створять бунтарський настрій.

Мотиви супрематизму стануть справжнім шедевром і одразу створять бунтарський настрій.
Мотиви супрематизму стануть справжнім шедевром і одразу створять бунтарський настрій.

Суть супрематизм у значущих деталях: яскрава тканинна фіранка або картина у відповідному стилі. Якщо ви пристрасний шанувальник авангарду, ви неодмінно знайдете спосіб реалізувати свої ідеї.

Супрематизм легко реалізувати в деталях, будь то картина у відповідному стилі, килим або тканинна штора яскравого забарвлення.
Супрематизм легко реалізувати в деталях, будь то картина у відповідному стилі, килим або тканинна штора яскравого забарвлення.

Скляний та пластиковий декор

Як відомо, авангардизм проповідував пошук нових форм вираження, нетривіальних підходів, і як продовжувач концепції стиль супрематизму не обмежується декором зі звичних матеріалів. Пластик, скло, перероблені матеріали з незвичайною формою та контурами знаходять своє місце саме в цьому стилі, головне — не забути додати колірні акценти.