До

азалось, що літо почалося зовсім недавно, а ось уже позаду перші вересневі дні. Настав час шкільних буднів — це означає, що настав час для шкільного шопінгу. Ми хочемо, щоб наші діти були підготовлені до кращого року. Після поповнення запасів олівців, зошитів та папок Ви, очевидно, знову зіткнетеся з питанням: куди все це скласти? Сьогодні ми пропонуємо Вам разом ознайомитися з варіантами створення ідеального робочого простору, який дозволить Вашим дітям насолоджуватися процесом навчання та осягати нові знання із задоволенням.

Осень — самое время задуматься об идеальном рабочем пространстве для Ваших юных гениев.
Осінь - саме час задуматися про ідеальний робочий простір для Ваших юних геніїв.

Багато підлітків як робоче місце використовують диван у комплекті з ноутбуком, а маленькі учні часто щасливі працювати на підлозі. Але якщо ми спробуємо створити ідеальний робочий простір, куди навіть найвибагливіший школяр захоче повертатися знову і знову, щоб реалізовувати свої креативні ідеї. Ось п'ять порад, які дозволять Вам втілити це «місце творчості» у життя.

Создайте пространство, которое станет для школьника источником вдохновения для новых свершений.
Створіть простір, який стане для школяра джерелом натхнення для нових звершень.

Розташування

Вибираючи місце для майбутнього робочого простору, не забувайте враховувати вік Ваших дітей. Маленькі дитячі столи краще розмістити поруч зі спальнею або робочим кабінетом батьків, щоб дитина мала змогу комунікувати з Вами в максимально комфортній конфігурації, і при цьому привчалася до самостійної роботи над уроками. Якщо ж Ви батько підлітка, тоді саме час делегувати зобов'язання і вибрати як місце розташування комфортне для самотньої роботи місце. Також не варто забувати, що велика кількість сонячного світла дозволить зробити процес навчання простішим, а відкриті вікна подарують позитивний настрій.

Месторасположение рабочего пространства во многом продиктовано вопросами комфорта.
Місце розташування робочого простору багато в чому продиктоване питаннями комфорту.

Комфортна атмосфера

Створіть простір, який не тільки відповідає Вашому баченню прекрасного, а й враховує побажання дитини. Наприклад колір, постери та меблі може стати чудовим приводом для спільного проекту. Будьте впевнені, що при такому підході дитина із задоволенням навчатиме уроки або просто гратиме за своїм робочим місцем. Додайте подушки і м'які аксесуари, щоб заповнити простір затишком, і знову зверніться по пораду до Ваших дітей, можливо, вони давно мріями про подушку динозаврі. Дозвольте дітям заповнити простір улюбленими речами, від мистецтва та плакатів до їхніх улюблених книг.

Позвольте Вашим детям создать свой островок счастья в их рабочем пространстве.
Дозвольте Вашим дітям створити свій острівець щастя у їхньому робочому просторі.

Культивувати календар

Важливо залишити місце для великого годинника та календаря. Якщо ваші діти досить дорослі, попросіть їх заповнити свій календар майбутніми поїздками, подіями, термінами та тестами. Ви зможете залишатися в курсі всіх шкільних подій та дозволите дитині самостійно розпоряджатися тимчасовим ресурсом. Годинник є ключовим для дітей молодшого віку, таким чином Ви зможете мотивувати школяра правильно розпоряджатися своїм часом.

Внедрите в будущий дизайн календари и часы — эти атрибуты позволят ребенку научиться рационально распоряжаться своим временем.
Впровадьте в майбутній дизайн календарі та годинники – ці атрибути дозволять дитині навчитися раціонально розпоряджатися своїм часом.

Поштова скринька

Гора паперів, малюнків, підрахунків та роздруківок, щоб спростити дітям процес пошуку, а Вам упорядкувати хаос – створіть місце для зберігання подібних матеріалів. Дизайнери інтер'єрів пропоную використовувати справжню червону поштову скриньку, яка буде яскравим нагадуванням про важливе домашнє завдання.

Придумайте креативное место для хранения важных школьных бумаг.
Вигадайте креативне місце для зберігання важливих шкільних паперів.

Галерея досягнень

Як і будь-яка робота, домашнє завдання стомлююче, якщо немає мотивації результатом. Під час створення робочого простору виділіть місце для галереї досягнень. Розважте малюнки, звіти, медалі, дипломи та позначки подяки, всі знакові речі, які б нагадували дитині про її успіхи та таланти. Наочне нагадування про позитивні результати шкільної роботи може допомогти їм залишатися активними та продуктивними.

Найдите место для демонстрации успехов юного таланта, промотивируйте его наглядной символизацией.
Знайдіть місце для демонстрації успіхів молодого таланту, промотивуйте його наочною символізацією.