Усе, що я хочу зараз, — це капучино з шоколадним соусом і п'ять хвилин тиші. Думки лише про те, що час шукати помічницю. Вакансій про роботу нянею багато, може і мені пощастить знайти відповідного кандидата. Складні проєкти на рік вперед, що вимагають максимального залучення, команда з 10 осіб, вимогливі клієнти, які потребують не менше уваги, ніж моя маленька донечка Вероніка, що тільки-но навчилася ходити. Подумки я вже прийняла рішення, що без допомоги не обійдуся, але все ще боюся зізнатися собі у цьому. Ці стереотипи про те, що мати має присвячувати всю себе сім'ї. А як же кар'єра, яку я вибудовувала довгих 15 років? Думаю, вам знайоме це відчуття. Тому я вирішила поділитися своєю історією пошуку помічниці по догляду за моїм малятком. 

Працююча жінка з дитиною

Невелика історія про мене

Я — Олена, дизайнерка інтер'єрів. Створюю простори, де люди почуваються щасливими. Але мій власний «простір» почав занепадати. Цікаво, а чи багато людей хочуть влаштуватися на роботу нянею в Києві, чи шукають пропозиції в інтернеті, чи тільки за рекомендаціями? Ці питання не давали мені повноцінно займатися справами. Якби тільки знала, що тепер знайти будь-яку роботу не складніше за вибір кольору шпалер у дорогий п'ятизірковий готель. 

Мій шлях із пошуку няні

Знайомі радили різні варіанти. Наприклад, знайти студентку-психолога, адже вона розумітиме, що потрібно дитині. Інші говорили про пенсіонерку — досвідчену жінку в роках, якій нема чим зайнятися, тому вона рада знайти роботу нянею. Але мені складно довіряти. Адже це не просто працівник, це людина, яка проводитиме багато часу з моєю дитиною — найціннішим, що є у всесвіті. 

Мої страхи довго тримали мене в напрузі, аж поки одного разу, за порадою колеги, я вирішила скористатися онлайн-сервісом із пошуку роботи Jooble. Та й справді, у XXI столітті живемо. Персонал своєї студії я теж підбирала віддалено, хіба такий формат не підходить для пошуку домашнього персоналу. Чому б не розпочати пошук кандидатки безпосередньо на робочому місці. Вакансій виявилося дуже багато. Сервіс порадував своєю зручністю: фільтри, відгуки, резюме. На пошук я витратила не більше 3 годин. Скрупульозно вивчила всі пропозиції, зробила вибірку, розіслала запити та призначила співбесіди.

Наша зустріч із нянею Світланою

І ось, після десятків переглянутих анкет і проведених співбесід, я знайомлюся зі Світланою. Скромною молодою жінкою, трохи старшою за мене. Їй 34, вона педагог за освітою і 2 роки працювала в дитячому садку у Швейцарії. Інтелігентна, скромна, освічена. Мої інстинкти підказують, що це вона. Світлана розповіла, що після повернення додому зареєструвалася на сайті та стала шукати вакансії. Не минуло й тижня, як вона знайшла роботу, тому дуже рада, що скористалась сайтом з вакансіями. 

Ми домовилися про пробний день. Я працювала з дому, щоб бути на зв'язку. Як результат, моя донька в захваті. Світлана влаштувала їй справжній день розваг та освітніх ігор. І найголовніше — я бачила, що вона справді дбає про малечу.

Сайт з пошуку роботи — найкращий помічник ділових людей

За допомогою технологій і невеликого ризику, я знайшла не просто няню, а справжню помічницю і друга для моєї доньки. І тепер, нарешті, у мене є час для капучино з шоколадним соусом і нових творчих проєктів.

Час – це розкіш, яку неможливо купити. Але можна знайти людей, які допоможуть зробити його використання максимально ефективним. Попри всі труднощі, я зрозуміла, що довіру можна знайти там, де ти її найменше чекаєш. І іноді для цього потрібен лише один клік на сайті.