Для щасливих власників дачі літо та весна – це найкращі пори року, коли можна проводити на свіжому повітрі, якомога далі від міста, цілі дні на проліт. Зробити ваш дачний відпочинок ще зручнішим та спокійнішим допоможуть крісла в сад з ротангу https://rattwood.com/krisla-z-rotangu/, які можна придбати у магазині садових меблів на будь-який колір та смак. 

Які меблі підійдуть вам

Обрати правильні для вас меблі – не складний процес, якщо спиратися на ваші особисті сподобання у стилі та спосіб життя. Rattwood – меблі з дерева та ротангу пропонують великий вибір меблів, які можуть задовольнити потреби кожної людини: садові комплекти зі столами або кріслами, дерев’яні стільці, гойдалки-кокони, дерев’яні гойдалки, різноманітні меблі з натурального дерева доступні у продажі. Проте на чому саме зупинити свій вибір серед такого великого різноманіття товарів?

  • Визначтеся з тим, як хочете проводити свій час. Крісла-гойдалки підійдуть для розслабленого відпочинку, а додаткові подушки на них нададуть змогу вам зручно розташуватися на кріслах для читання улюбленої книги або проведення часу з рідними. Проте якщо у вас велика сім’я – зверніть увагу на комплекс з ротангу, який містить в собі стіл та стільці. Напроти цього комплексу також можна розташувати крісло-кокон з додатковим м’яким сидінням. 
  • Обирайте такі меблі, які будуть гарно вписуватися у загальний стиль інтер’єру вашої ділянки. Якщо у вас будинок з цегли класичного кольору – оберіть також класику у вигляді екологічного дерева для зони відпочинку. Проте якщо у вас будинок яскравого кольору або має у собі елементи нестандартних відтінків – зробіть на цьому акцент та оберіть комплекс з ротангу відповідного кольору. 

Важливо створити таку зону навколо меблів, щоб вона дійсно сприяла релаксації та заспокоєнню розуму. Це може бути досягнуто коштом декоративних дерев, квітів або прикрашення ділянки цікавими статуетками: зайцями, гномами, тваринами тощо. Звертайте також увагу на захищеність від сонця.

Садові меблі

Особливості вибору матеріалів для садових меблів

Крісла-гойдалки зазвичай мають у комплекті текстильний дах, проте в деяких моделях він відсутній і вам доведеться або додатково придбати захист, або пересувати крісло у зону без сонця під час спеки.

Москітна сітка – це також необхідна річ для проведення якомога більше часу на вулиці до самого пізнього вечора. Встановивши її на зону для відпочинку ви захистите себе від комах та зможете навіть поспати на вулиці, покачуючись при цьому на своїй новій гойдалці.

Меблі з ротангу такі ж якісні, як і меблі з натурального дерева.

При виборі свого набору краще спирайтеся саме на ваші особисті вподобання в матеріалах та стиль інтер’єру будинку, ділянки в цілому. З комплектом ви нарешті зможете приділяти більше часу для відпочинку та збирати навколо себе друзів та всю родину.