Якщо ви самостійно будуєте заміський будинок або замовляєте послуги спеціалізованої бригади, необхідно організувати місце для тимчасового проживання. Найчастіше для цієї мети вибирають прості будівельні побутівки з дерева чи металу. Вони добре підходять і для тимчасового проживання бригади з кількох осіб, і для перебування охоронця, який доглядає будматеріали в неробочий час. Зекономити на купівлі та отримати зручне тимчасове житло допоможе оренда побутівок (Київ). Ця послуга буде корисною при будівництві приватного будинку, а також при будівництві великих об'єктів, наприклад, складських приміщень, будівель для виробничих або торгових підприємств. Щоб побутівка повністю справлялася з покладеними на неї завданнями, важливо вибрати відповідну за всіма параметрами споруду. Давайте розбиратися, як це зробити.

Оренда побутівок

За якими критеріями вибирати побутівку?

Стандартна побутівка є вагончиком з металевим каркасом і внутрішнім оздобленням з недорогих матеріалів, таких як, вагонка і лінолеум. Внутрішнє наповнення та планування бувають різними. Наприклад, можлива оренда побутівки зі спальними місцями для будівельників, з санвузлом і їдальнею або з простір для роботи з кресленнями та документами (своєрідний офіс).

Щоб вибрати оптимально відповідну побутівку, варто насамперед звертати увагу на такі фактори:

  • Утеплення. Якщо будівельні роботи заплановані на холодну пору року, переконайтеся, що товщина теплоізоляції становить понад 10-15 см. Для роботи влітку достатньо шару 5 см.
  • Наявність санвузла. Від цього залежатиме комфортне проживання працівників.
  • Кількість вікон та розміщення вхідних дверей. Якщо простір буде розділений на кілька зон, потрібно мінімум 2 вікна. Вхід може бути розташований з торця або по широкій стороні побутівки. Все залежить від внутрішнього планування.
  • Електропроводка. У стандартних побутівках проводка зазвичай розрахована на навантаження до 5 кВт. Якщо передбачається велике навантаження, це потрібно одразу враховувати.
  • Безпека. Побоюєтеся, що за вашої відсутності в побутівку можуть проникнути зловмисники? Тоді варто вибирати модуль із металевими вхідними дверима та ґратами на вікнах.
  • Додаткова комплектація. У орендодавців часто можна замовити кондиціонер, меблі та навіть матраци з ковдрами та подушками. Завдяки такій послузі ви зможете суттєво заощадити час та сили на облаштування побутівки.

Побутівки в оренду

Де орендувати побутівку в Києві та області?

Взяти в оренду побутівку можна у «Органік Буд». Компанія пропонує різні типи побутівок: будівельні, прорабські, мобільні офіси, пост охорони. Вартість оренди складає від 2800 грн. на місяць. Компанія самостійно доставляє та встановлюємо орендовані побутівки на об'єкт. За потреби можлива доставка не лише Київською областю, а й іншими регіонами України. Після закінчення терміну оренди майстри «Органік Буд» демонтують вагончики та вивозять їх з об'єкта власною технікою.