Рюкзаки є в арсеналі практично кожної людини. Вони зручні та практичні, звільняють руки, виконуються у вишуканих дизайнах із різних тканин. Асортимент моделей на ринку зможе вразити найдосвідченішого покупця, тому важливо розібратися, який рюкзак підходить під певні умови.

Європейський бренд Kite випускає понад 190 моделей рюкзаків різного призначення: міські, шкільні, ортопедичні, спортивні та багато інших варіантів. Продукція компанії представлена ​​у багатьох країнах, дуже популярна у покупців України. Розглянемо основні напрямки та модельний ряд Kite.

Рюкзаки Kite для першокласника

Найкращій вибір ви знайдете в магазині "Товари для дітей в інтернет-магазині Efy"

Купівля рюкзака для школи — відповідальний захід. Від правильного вибору залежить настрій, постава, самопочуття дитини. Які головні критерії слід врахувати, щоб придбана модель виправдала очікування:

  • ортопедична спинка;
  • сітчасте покриття для вентиляції;
  • декілька відділів різного обсягу;
  • якісний міцний матеріал та фурнітура.

Вага рюкзака з усім приладдям повинна становити 10% від маси дитини.

Рюкзаки для молодших класів Kite відповідають екологічним та санітарним нормам. При виготовленні підбираються надійні замки та тканини.

Рюкзаки для молодших класів

Рюкзаки підліткові Kite

Придбати відповідний рюкзак для підлітка досить складно, тому що доводиться враховувати безліч критеріїв: ортопедичність спинки, якість матеріалів виготовлення, місткість та дизайн. Для дівчаток та хлопчиків передбачені різні моделі, але також можна вибрати унісекс під будь-який образ та стиль.

Важливо вибирати модель разом із сином чи дочкою, прислухатися до думки підлітка. Стильний рюкзак, що відповідає модним трендам, додасть впевненості серед однолітків.

Рюкзаки для підлітків

Рюкзаки для міста

Міські моделі представлені широким асортиментом. Вибір залежить від особистих уподобань та очікувань. При цьому для оптимальної покупки варто звернути увагу на кілька факторів:

  • рюкзак повинен поєднуватися з більшістю речей у гардеробі;
  • бути містким, з кількома відділеннями;
  • краще передбачити окремі кишені для дрібниць, смартфона, повербанка.

Максимальний обсяг, який буде потрібен для міста — 25-30 л, щоб помістити усі необхідні предмети. Якщо ви плануєте носити з собою планшет або ноутбук, варто вибирати модель з наявністю спеціального відділу.

Рюкзаки для міста

Спортивні рюкзаки

Такі моделі більш практичні, місткі та зручні. Вирушаючи на тренування, до нього кладуть змінний одяг та взуття. Оптимально — для кожної речі свій відділ, щоб органічно та акуратно розподілити предмети. Також може знадобитися бічна кишеня для ємності з водою.

Рюкзак для спорту виготовляється з витривалих та міцних тканин. При цьому він повинен бути водостійким і добре пропускати повітря. Дизайн моделі підбирається за індивідуальними уподобаннями, але варто звернути увагу на менш маркі варіанти.

Продукція Kite давно завоювала популярність та затребуваність серед українськихм покупців. Модні, сучасні якісні моделі представлені в широкому асортименті в інтернет-магазині EFY.