Ремонт, як багато у цьому слові. А особливо, скільки багато клопоту приносить ця витівка. Тому мудрі люди підходять до цього питання з особливою відповідальністю і намагаються зробити його на рік. Тим більше це стосується ванної кімнати. В якій, на відміну від спальні або вітальні, не можна просто перефарбувати шпалери або поміняти меблі на нові. Така сантехніка, умивальники, душові кабіни, і тим більше ванни, вимагають досвідченого фахівця для їх монтажу/демонтажу. За послуги якого також доведеться платити.

Та й сама гарна сантехніка та аксесуари для ванної кімнати не можуть коштувати дешево. Особливо дизайнерські. Ось чому вони мають бути надійними та довговічними. Такими, які служитимуть вам роками і при цьому виглядатимуть як нові. А також завжди мати актуальний дизайн. Тому, зробіть усе, щоб обрана вами сантехніка повністю відповідала всім цим критеріям.

Дизайнерська сантехніка

Виробники, на яких можна покластися

Перше, і напевно головне, на що варто звернути увагу на це питання, так це на виробника сантехніки. Який відіграє визначальну роль щодо того, наскільки задоволені ви будете своїм придбанням. А також, зможете заощадити гроші, позбавивши себе необхідності через рік-два купувати нові ванни, умивальники, душові кабіни і т.д. А найавторитетнішими в цій галузі на сьогоднішній день є такі бренди як:

  • KOLO . Польський бренд коло бере свій початок ще в 1962 році. Сьогодні сантехніка, що випускається під цією торговою маркою, відома не тільки у всій Європі, а й у багатьох країнах світу. В Україні ванни, умивальники, душові кабіни та інша сантехніка займає лідируюче місце за кількістю продажів. Адже вся продукція має оптимальне поєднання ціни та якості. Також, незважаючи на те, що ці аксесуари для ванної або вбиральні можна назвати дизайнерськими, вони надійні, міцні та довговічні.
  • Ravak . Чеська компанія Ravak була заснована у 1991 році. І за цей час змогла досягти великих успіхів. Сьогодні, сантехніка, що випускається під цим ім'ям, асоціюється зі стилем, елегантністю, та ергономічністю. А її дизайнерські аксесуари допомогли їй посісти перше місце на міжнародній виставці 2015 року. У виробництві сантехніки використовуються найрізноманітніші матеріали. Такі як санфаянс, фарфор і навіть литий мармур. Можливо, ціна на ці вироби трохи вища, ніж в інших аналогів, але це однозначно того варте.
  • Imprese . Продукція бренду Imprese в першу чергу відрізняється різноманітністю стилів та дизайнів в яких пропонується сучасна, надійна, довговічна сантехніка та аксесуари для ванної кімнати та туалету. Особливу популярність та повагу продукція Imprese отримала насамперед завдяки своїм демократичним цінам. Незважаючи на бездоганну якість продукції, яку пропонує цей чеський виробник. За яке він готовий поручитися 5-річною гарантією на всю сантехніку. Не менш тішить і той асортимент, у якому представлені ванни, умивальники, душові кабінки тощо.
  • Grohe . Всесвітньо відомий бренд, що має німецьке походження. Відповідно, вся сантехніка, що випускається під цією торговою маркою, насамперед відрізняється своєю неперевершеною якістю, практичністю та довговічністю. І будь то ванни, унітази та пісуари для вбиралень, душові кабіни, і т.д. всі вони прослужать вам вірою та правдою максимально довго. Відповідно, це вигідне вкладення і така сантехніка не просто виправдає, а й перевершить усі ваші очікування.

Асортимент даних виробників можна знайти в ХоумМаркет.

Робимо висновки

А висновки такі, що сьогодні кожен з нас має чудову можливість купити в Україні сантехніку від найкращих світових виробників. Відмінної якості та за адекватними цінами. Тому, вирішивши робити ремонт у ванній кімнаті, не варто бігати ринками. Буде набагато правильніше зайти в спеціалізовані магазини, де продається сантехніка цих брендів, що заслуговують на довіру.