Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Диван модульний Стоун: секція-2-NS (2шт) + кут-NS

     Диван модульний Стоун: секція-2-NS (2шт) + кут-NS  1 — замовити в PORTES.UA

    Серія складається:
    крісло,
    диван дво-, тримісний,
    одно-, дво-, тримісна секція,
    сполучний елемент «кут».
    особливості:
    опори із нержавіючої сталі.
    Додаткова опція:
    панель настінна.
    Диван Стоун має раціональну конструкцію і солідне виконання. Лаконічні строгі форми дивана доповнюють м'яка подушка сидіння та спинка з легким нахилом. Нічого зайвого: такий мінімалістичний дизайн вміщує інтер'єри, де домінують не емоції, а розум.
    Каркас та ніжки виконані з нержавіючої сталі. Для оббивки рекомендуємо використовувати натуральну шкіру. У неї високі показники міцності та зносостійкості. Доступні альтернативи для даної моделі – екошкіра або тканина. В асортименті матеріалів представлені різні відтінки: від нейтральних до оригінальних та ультраярких. Прямокутні пропорції гармонійно поєднуються з офісними меблями – столами, стільцями, стелажами, шафами та тумбами. Сталевий колір опор зазвичай вписується в колірну гаму більшості сучасних офісів. Ми розробили меблі, які несе спокійний, діловий настрій в атмосферу.
    Серія складається з крісла, дво-, тримісного дивана, трьох секцій різних розмірів та сполучного елемента «кут». Такого комплекту достатньо, щоби повністю обставити просторе робоче приміщення з урахуванням потреб усіх співробітників. Універсальність лінійки дозволяє реалізовувати гнучкі рішення у межах колекції. Ви можете купити офісний диван для кабінетів, конференц-залів та переговорних, створити модульну кутову композицію для кімнати відпочинку, придбати крісла для рецепції. Витриманий єдиний стиль у просторі обов'язково оцінять ваші гості та колеги.
    Конструктив виробу виносить чималі навантаження. Навіть якщо помістити ці меблі туди, куди приходять десятки або сотні відвідувачів за день, вони не втратить швидко початковий вигляд. Це якісний диван можна поставити у кімнатах з великою прохідністю, де ведуть переговори, співбесіди, приймають клієнтів, відпочивають, п'ють каву, обідають тощо. Будь-яка активність, що сприяє розвитку бізнесу, повинна бути посилена правильним меблюванням. І ця серія - вірне рішення для компанії, що розвивається.
    Наші покупці вибирають Стоун і для інших інтер'єрів, зокрема приватних. Диван прикрасить вітальню "мінімалізм": його нейтральність служить відмінним фоном для декору або акцентних предметів в атмосфері. Лінійка чудово виглядає у громадських місцях: готелях, готелях, ресторанах, клубах, магазинах, навчальних закладах та медичних закладах.

    Основні
    Тип Стаціонарні дивани
    Призначення
    Тип приміщення Для вітальні; Для готелів; Для офісу; Для ресторанів
    Матеріали
    Матеріал оббивки Штучна шкіра
    Конструкція
    Кількість сидячих місць 5
    Трансформація Нераскладні
    Підлокітники Підлокітник прямокутної форми
    Розміри, обсяг, вага
    Довжина, см 373
    Висота, см 72
    Глибина, см 76
    Комплектація
    Подушки в комплекті без подушок
    Знімний чохол ні
    Додатково
    Особливості Великий

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Диван модульний Стоун: секція-2-NS (2шт) + кут-NS
    • Запас: Попереднє замовлення
    • Модель: 13531-113
    • SKU: dls-0182
    1669 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    47 994 ₴

    Доступні варіанти

    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157