Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Askona HomeSleep Safe 80x190 см

     Askona HomeSleep Safe 80x190 см  1 — замовити в PORTES.UA

    Ортопедичний матрац Askona HomeSleep Safe підвищеної жорсткості підійде для людей різних вікових категорій. При виробництві застосовуються виключно натуральні наповнювачі. Максимальне навантаження на спальне місце складає 140 кг.

    В складі:

    • Унікальний 5-ти зональний блок 5ZoneFlex, що складається із 550 пружин на спальне місце. Делікатно підтримує усі відділи хребта. Точно розподіляє тиск поверхнею. Розслаблення кожної частини тіла сприяє абсолютному комфорту та дозволяє помітно покращити якість сну.
    • Латекс додає необхідної пружності спальному місцю. Набуває форми тіла, допомагаючи зайняти анатомічно правильне положення. Це натуральний матеріал, що виготовляється із соку гевеї. Має пористу структуру, що забезпечує вільну циркуляцію повітря. Має ефект терморегуляції. Чи не вбирає запахи. Абсолютно безшумний. Характеризується підвищеними гігієнічними властивостями. Не накопичує пил, що дозволяє уникнути появи мікроорганізмів та пилових кліщів. Латекс є абсолютно безпечним для здоров'я. Підходить для маленьких дітей і людей, які страждають на різні алергічні реакції. У процесі експлуатації не деформується.
    • Шар натурального кокосу дозволяє зняти м'язову напругу з поперекового відділу та дарує міцний сон. Має високі показники еластичності та пружності. 100% натуральний матеріал. Забезпечує вільну циркуляцію повітря та не затримує вологу, що дозволяє уникнути процесу гниття. До того ж, поява мікроорганізмів та бактерій у такому наповнювачі виключена. Зносостійкий та довговічний.
    • Льон характеризується покращеними гігроскопічними властивостями – добре поглинає вологу та випаровує її, забезпечуючи абсолютний комфорт. Регулює теплообмін. Має високі гігієнічні властивості. Виключає появу неприємних запахів. Має бактерицидні властивості. Довговічний.
    • Посилення периметру дозволяє уникнути деформації та скочування м'яких шарів, а також блоку пружин. Збільшує поверхню спального місця. Завдяки такій технології ви зможете з абсолютним комфортом не лише лежати, а й сидіти на краю матраца.
    • Верхній шар виконаний із високоякісного об'ємного трикотажу. Особливе просочення Cotton Сarе стримує зростання мікроорганізмів. Служить як захисний бар'єр для шкіри від пилових кліщів і патогенних мікроорганізмів. Передбачено функцію самоочищення. Просочення екологічне, безпечне для здоров'я. Зберігає свої властивості навіть із часом. Трикотаж приємний на дотик, м'який. Має високі показники еластичності. Зносостійкий.
    Основні
    Тип Незалежний пружинний блок
    Призначення
    Для кого Для двох; Для дорослих; Для людей з великою вагою
    Матеріали
    Наповнення Кокосова койра; Латекс; Натуральний льон
    Чохол Трикотаж
    Конструкція
    Тип пружинного блоку 5-ти зональний пружинний блок "5ZoneFlex"
    Жорсткість вище середньої
    Кількість пружин на спальне місце 550
    Розміри, обсяг, вага
    Вага на спальне місце до 140 кг
    Інформація від виробника
    Бренд Askona
    Колекція HomeSleep
    Гарантія, міс 18

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Askona HomeSleep Safe 80x190 см
    • Запас: Немає в наявності
    • Модель: 1203301-123
    • SKU: 12033
    159 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    0 ₴
    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157