Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Askona HomeSleep Viva 140x190 см

     Askona HomeSleep Viva 140x190 см  1 — замовити в PORTES.UA

    Ортопедичний матрац HomeSleep Viva двосторонній, завдяки чому стане відмінним рішенням для партнерів з різною вагою. Жорсткість – нижча і вища за середню, що дозволяє забезпечити найбільш комфортні умови для відпочинку. Максимально допустиме навантаження на спальне місце становить 140 кг.

    В складі:

    • Інноваційний 5-ти зональний пружинний блок 5ZoneFlex з різним діаметром пружин (550 на спальне місце). Така технологія дозволяє забезпечити надточну підтримку кожної частини хребта. 5 зон розподілу тиску створюють найсприятливіші умови для відпочинку. Пружини працюють абсолютно безшумно. Зносостійкі та довговічні.
    • Високоеластична піна CarbonFoam, що забезпечує приємний мікромасажний ефект. Це, своєю чергою, позитивно відбивається на роботі системи кровообігу. Має антибактеріальний ефект. Поява пилових кліщів у матеріалі виключено. Особлива вугільна просочення нейтралізує природну дію електромагнітних хвиль, перешкоджає накопиченню пилу і має антистатичну дію. Ще на етапі виробництва мікрочастинки вугілля бамбука, поміщені в "невидимі" мікрокапсули, вводяться в піну. Зазначимо, що вугілля є чудовим абсорбентом. Завдяки таким властивостям виробу не накопичується електричний заряд. Статичний заряд швидко знімається із тіла людини. Це, у свою чергу, дозволяє заспокоїти нервову систему та покращує якість сну.
    • Льон – високоякісний матеріал, що використовується як прошарок. Характеризується високими гігроскопічними властивостями – швидко поглинає вологу та випаровує її. Відрізняється підвищеними терморегулюючими властивостями. Має бактерицидні властивості. Чи не накопичує неприємні запахи. Зносостійкий та довговічний.
    • Система посилення підтримки периметра допомагає захистити м'які шари від скочування. Захищає наповнювачі та блок пружин від деформації. Збільшує поверхню спального місця. Дозволяє з комфортом не лише лежати, а й сидіти на краю матраца.
    • Верхній шар – високоякісний трикотаж з унікальним просоченням Cotton Care, яке стримує зростання мікроорганізмів у тканині. Служить захисним бар'єром для шкіри від патогенних мікроорганізмів та пилових кліщів. Передбачено функцію самоочищення. Просочення екологічне і абсолютно безпечне для здоров'я. Має високі показники зносостійкості. Трикотаж надзвичайно приємний на дотик, м'який. Матеріал добре пропускає повітря та довговічний.
    Основні
    Тип Незалежний пружинний блок
    Призначення
    Для кого Для двох; Для дорослих; Для людей з великою вагою
    Матеріали
    Наповнення Натуральний льон; Ортопедична піна
    Чохол Трикотаж
    Конструкція
    Тип пружинного блоку 5-ти зональний пружинний блок
    Жорсткість вище середньої; нижча за середню
    Кількість пружин на спальне місце 550
    Розміри, обсяг, вага
    Висота, см 24
    Вага на спальне місце до 140 кг
    Інформація від виробника
    Бренд Askona
    Колекція HomeSleep
    Гарантія, міс 18

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Askona HomeSleep Viva 140x190 см
    • Запас: Немає в наявності
    • Модель: 1203401-123
    • SKU: 12034
    144 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    0 ₴
    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157