Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Зеркало с подсветкой в повний зріст Срібло

     Срібло  1 — замовити в PORTES.UA
     Срібло  2 — замовити в PORTES.UA
    Зеркало с подсветкой в повний зріст Срібло
    Зеркало с подсветкой в повний зріст Срібло

    Ви можете обрати:

    • тип патрона для ламп підсвічування – Е14 або Е27;
    • інтенсивність світла – білий денний, теплий, холодний або змішаний (суміщення холодного та теплого);
    • тип вимикача може бути стандартним кнопковим, сучасним сенсорним, з регулятором яскравості ламп, а також з автоматичним увімкненням/вимкненням під час руху перед гримерним дзеркалом.

    Мало хто зауважує, що, збираючись вранці на роботу, ми обов'язково подивимося на себе в дзеркало. Перевіримо свою зачіску, як заправлений комір і взагалі окинемо себе поглядом, щоб перевірити - чи не пропустили ми якусь деталь? Ми не звертаємо уваги, як звичне дзеркало стає дуже цінним предметом домашнього затишку. Іноді навіть кажуть, що дзеркало марне, поки в нього не подивляться.

    Існує безліч різних форм і розмірів дзеркал, але одним з найпопулярніших видів є безрамкове дзеркало "Срібло", яке відрізняється розміром на повний зріст і опціональною наявністю світлодіодного підсвічування. Цінність такого дзеркала складно переоцінити, оскільки будучи незамінним атрибутом домашнього інтер'єру, воно не тільки візуально збільшує площу кімнатного простору, але й дає можливість оглянути свою зовнішність з голови до ніг. Це підходить, коли потрібно підібрати сукню або діловий костюм і заразом оцінити, як той чи інший елемент одягу змінює імідж власника.

    Розмір даного дзеркала з лампами становить 180 см заввишки і 80 см завширшки, що дозволяє легко вписати його в інтер'єр кімнати, кабінку шоуруму або магазину одягу. Крім того, це найкращий вибір для невеликих вбиралень або передпокою – кому не хочеться оцінити свій зовнішній вигляд перед виходом у люди? При цьому дзеркало "Срібло" відрізняється відсутністю декоративної рамки по краях, через що виглядає елегантніше та стильніше, а наявність світлодіодного підсвічування дозволяє розглянути найдрібніші деталі при будь-якому ракурсі та кутах нахилу, незалежно від загального освітлення кімнати.

    Світлодіодні лампи в кількості 18 штук не гріються, зовсім не сліплять, а навпаки – рівномірно висвітлюють кожен сантиметр поверхні перед дзеркалом на повний зріст, що надає чудову можливість робити ефектні селфі, а також знімати відео- та фоторепортаж. Крім прямого використання, таке дзеркало з підсвічуванням може бути джерелом приглушеного м'якого світла в домашній обстановці. Як незамінний елемент дизайну інтер'єру, воно не тільки приковує до себе увагу, але й наголошує на загальному оздобленні приміщення. Вбудовані LED лампи відрізняються високою економністю та тривалим терміном служби, а завдяки наявності гарантії на цілий рік Ви можете бути впевнені у якості та надійності виробу.

    Важливо, що режим світла Ви вибираєте самі – холодне світло, нейтральне денне, тепле або комбіноване. Крім того, за Вашим бажанням ми можемо створити логотип Вашої компанії з підсвічуванням будь-якого кольору, а при покупці від двох одиниць відразу й без того недороге дзеркало на повне зростання виходить ще дешевшим. Для зручнішого використання штатний комплектний вимикач у вигляді кнопки можна замінити на шнуровий, сенсорний (працює від звичайного дотику) або вимикач із регулятором яскравості ламп.

     

    Основні
    Вид Підлогові дзеркала
    Тип З підсвічуванням
    Призначення
    Тип приміщення Для будинку; Для гардеробної; Для передпокою; Для салону краси; Для спальні; У примірочну
    Для кого Візажиста; Для макіяжу
    Дизайн
    Форма Прямокутна
    Конструкція
    Конструкція дзеркала Без рами; Велике дзеркало; У повний зріст
    Технічні властивості
    Вимикач кнопка вкл/викл; сенсорний диммер; Сенсорний на помах руки
    Розміри, обсяг, вага
    Ширина, мм 800
    Висота, мм 1800
    Варіанти розмірів Індивідуально
    Комплектація
    Варіанти оснащення Лампи
    Інформація від виробника
    Термін виготовлення Під замовлення

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Зеркало с подсветкой в повний зріст Срібло
    • Запас: Попереднє замовлення
    • Модель: 29882-146
    • SKU: 29882-146
    0 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    3 820 ₴

    Доступні варіанти

    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157