Вікна з алюмінієвого профілю донедавна не мали такої популярності серед замовників, як зараз. Ще 10 років тому ми їх могли побачити лише на комерційних будинках, оскільки профіль не мав енергозберігаючих властивостей, достатніх для житлового будівництва. Проте за розвитком технологій поліпшуються і властивості віконних профілів. Сьогодні алюмінієвий профіль витісняє металопластик та дерево завдяки енергозберігаючим характеристикам та своїй міцності, що дозволяє виготовляти теплі вікна великих розмірів без додаткових підсилювачів. Саме тому приватні інвестори, архітектори та великі забудовники роблять свій вибір на користь алюмінію.

алюмінієві вікна у Києві

Алюмінієвий профіль дозволить виконати будь-які завдання в склінні, чи то скляна розсувна стіна, чи оранжерея – зимовий сад, чи вітражне вікно на всю стіну без перемичок. Алюмінієві конструкції, на відміну від вікон ПВХ, дуже довговічні. Всі ми пам'ятаємо почуття, коли вже на п'ятий-сьомий рік експлуатації хочеться замінити ПВХ вікна.

Теплоізоляція та стійкість до атмосферних та біологічних факторів.

Є думка, якщо алюміній це метал, то вікна будуть холодними. Це було так у минулому столітті, але зараз профіль заповнений якісним теплоізоляційним матеріалом, що не дозволяє залишати теплу приміщення. Також варто відзначити, що зараз можна купити алюмінієві вікна з коефіцієнтом теплопередачі нижче 0,8-1,0 Вт/(м2К). Це дозволяє використовувати їх в енергозберігаючому та пасивному будівництві.

До важливих параметрів алюмінієвих віконних виробів також відноситься те, що вони стійкі до погодних умов, таких як:

- вітер,

- дощ та сніг,

- тривале зволоження,

- Сильне сонячне випромінювання.

Наприклад, вікна ПВХ, при тривалому впливі сонця, тьмяніють або знебарвлюються чого не скажеш про алюмінієві.

Алюмінієвий профіль дуже екологічний і не виділяє шкідливих речовин. Так само він стійкий до впливу мікробіологічного середовища і на ньому не ростуть грибки, пліснява та мох.

Продумана система мікро вентиляції профілів не дозволяє затримуватися волозі всередині.

Ціна алюмінієвих вікон.

Вікна з алюмінієвого профілю дорожчі від ПВХ вікон на 50-70%, а іноді й на 100%. Але подивимося це з іншого боку. Змінюючи пластикові вікна кожен 5-7 років через їх знос (постійний протяг через задубілу гуму або вироблення фурнітури, не можливість закрити стулку в спеку), ставлять економію під сумнів. А крім вікон щоразу потрібно відновити укоси. Також врахуємо щорічне подорожчання матеріалів, яке не дозволить у майбутньому купити вікна за старою ціною. І тут спадає на думку відомий вислів: «Ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі!» Алюмінієві вікна будуть служити Вам не одне десятиліття при правильному догляді за ними.

Швидко прорахувати вартість вікон або отримати консультацію, ви можете залишивши заявку на нашому сайті https://usg.kiev.ua/