Т

рудно уявити, що такий холодний, безликий і грубий матеріал як бетон здатний перетворити домашній простір. Насправді він є чудовим нейтральним фоном для дизайнерських стилів.

Бетон нашел своё новое прочтение в дизайнерских разработках, и сохраняет свои лидерские позиции уже на протяжении нескольких сезонов.
Бетон знайшов своє нове прочитання в дизайнерських розробках і зберігає свої лідерські позиції вже протягом декількох сезонів.

У 2018 році бетонний тренд міцно закріпив позиції беззастережного лідера серед фактурних матеріалів для інтер'єру , його широка палітра варіацій дозволяє вибрати ідеальну текстуру покриття для будь-якого виду простору. Наприклад, полірований бетон характеризується своїм гладким блиском, герметичний бетон має більш матову поверхню та оснащений герметиком, який захищає від води та плям. Скошений бетон має зернисту фактуру. Бетонне покриття для підлоги вимагає мінімальної уваги при догляді, дозволяючи забути про рутинні турботи. Бетон використовується як основа декорування та аксесуарів, а також часто застосовується у фасадних облицюваннях. Якщо Ви все ще сумніваєтеся, чи варто використовувати бетон у своєму дизайні? Чи не знаєте з чого почати? Тоді ці дизайн-ідеї є саме для Вас.

Вариации текстур бетона позволяют остановить свой выбор на максимально практичном варианте.
Варіації текстур бетону дозволяють зупинити свій вибір на максимально практичному варіанті.

Бетонна раковина для ванної кімнати

Бетон - це міцний, практичний і функціональний матеріал, який чудово взаємодіє з просторами, що мають підвищений рівень вологи. Бетонна раковина у ванній кімнаті створює м'яку, тонку, стриману колірну палітру, що виступає оригінальним акцентом дизайну в мінімалістському просторі.

Бетонная раковина станет выразительным акцентом дизайна.
Бетонна раковина стане виразним акцентом дизайну.

Бетон у кухонному просторі

У сучасному кухонному дизайні бетон гармонійно поєднуватиметься з темно-синіми дерев'яними фасадами та м'яким світлодизайном. Ви можете включати бетонні акценти в елементи декору, зробити бетон матеріалом стільниць або кухонної техніки.

Бетон та дерев'яні деталі – це безпрограшний варіант для кухонного інтер'єру.
Бетон та дерев'яні деталі - це безпрограшний варіант для кухонного інтер'єру .

Бетонна ванна

Ванна, зроблена з бетону, обов'язково стане головним героєм Вашого ванного простору. Бездоганна якість, чудові практичні характеристики та нетривіальний вигляд роблять бетонну ванну бажаною для багатьох домовласників. Варто враховувати, що встановлення та додаткові точки зв'язку для підключення обійдуться недешево, проте подібна конструкція стане позачасовою класикою Вашого дизайну, якою Ви зможете насолоджуватися довгі роки.

Бетонная ванна - это вечная классика минималистичного дизайна.
Бетонна ванна – це вічна класика мінімалістичного дизайну.

Бетонна лампа

Бетон став невід'ємною частиною світлодизайну. Шикарні підвісні світильники, мініатюрне точкове обрамлення. Фактура матеріалу дозволяє втілити найсміливіші ідеї дизайнерів. "Бетонне" освітлення чудово доповнить стилістику лофт або гранж.

Бетон стал неотъемлемой частью современного светодизайна.
Бетон став невід'ємною частиною сучасного світлодізайну.

Бетонний камін

Замість того, щоб використати традиційну цеглу, камінь або дерево, щоб побудувати камін, чому б не вибрати оригінальний варіант — бетон? Бетонний камін значних розмірів стане доречним доповненням до традиційної естетики.

Бетонный камин будет оригинальный дизайн решением для пространств, нуждающихся в стилистическом обновлении.
Бетонний камін буде оригінальний дизайн рішенням для просторів, які потребують стилістичного оновлення.

Бетонні полиці та стелажі

Бетон, безсумнівно, є міцним та універсальним матеріалом для полиць та стелажів. Подібний фактурний дозвіл дозволить продовжити життя виробам і продемонструвати новаторство в інтер'єрі .

Бетонные стеллажи будут практичным и рациональным выбором.
Бетонні стелажі будуть практичним та раціональним вибором.

Бетонний обідній стіл

Фактура, порочність бетону чудово підійде для сімейного обіднього столу. Виріб виступає як нейтральна основа для настільного декору і може бути виготовлена вручну.

Семейный ужин за фактурным бетонным обеденныйм столом будет наплен новыми эмоциями и яркими переживаниями.
Сімейна вечеря за фактурним бетонним обіднім столом буде наповнена новими емоціями та яскравими переживаннями.

Підлогове покриття з бетону

Натхненням для цієї ідеї стане знайомий усім — гранж! Бетонні підлоги з правильним ступенем блиску в дуеті зі сміливим прийнятим килимом, дерев'яними меблями та композиціями зелених кімнатних рослин створять елегантний інтер'єр з нордичною нотою.

Бетонные полы - это отличная идея практичного покрытия, которое прослужит долго и будет радовать глаз.
Бетонні підлоги - це відмінна ідея практичного покриття, яке прослужить довго і радуватиме око.

Настінне покриття з бетону

Бетонні підлоги можна вважати сміливим вибором, але щоб завершити початий час звернути свій погляд на стіни. Світлий бетон дозволяє домовласнику експериментувати з різними варіантами акцентування дизайну, включаючи меблі у скандинавському стилі та сучасну підвісну лампу.

Настенное покрытие из бетона - это выразитнльное и смелое дизайн заявление
Настінне покриття з бетону - це виразний і сміливий дизайн заяви

Цементні свічки

Сьогодні домашній декор став способом самовираження, способом проявити свою індивідуальність, відобразити свою сутність у домашньому просторі. Улюблені ароматні свічки наповнюють бетонні судини та створюють дивовижну, чарівну атмосферу. Свічник бездоганно поєднується з журнальним столиком у стилі скандинавського шику, лляним текстилем та виразними принтами.

Аксесуари з бетону - це лід і полум'я, лайка нордичного характеру та умиротвореного спокою.
Аксесуари з бетону - це лід і полум'я, лайка нордичного характеру та умиротвореного спокою.

Багато хто сумнівається, чи зможе бетон гармонійно доповнити їх домашній простір. Але, як з'ясовується, завдяки винахідливості та оригінальному підходу, бетон може стати міцним, класичним та цікавим інтер'єрним акцентом.