Е

Тап декорування є завершальною фазою будь-яких ремонтних робіт, його значущість від цього не применшується. Погодьтеся, вибір загальної концепції кімнати та підбір деталей для останнього етапу обробки є фінальним штрихом на шляху до досконалості. Деякі навіть вважають ці завершальні акорди у ремонті ключовою його частиною, яка демонструє результат усієї виконаної роботи. Важливим щаблем у фінальному оздобленні приміщення є вибір настінного покриття, яких сьогодні існує безліч, починаючи від звичайних шпалер і закінчуючи оригінальним та нетривіальним покриттям, наприклад, із пробки або соломи. Серед усіх цих опцій не втрачає своєї популярності традиційне фарбування, яке, з одного боку, є звичним та практичним способом оформлення стін, але з іншого – дає можливість дизайнерам, на запит клієнта, створити індивідуальний інтер'єр квартири.

При помощи декоративной краски вы сможете прекратить любую из ваших комнат в настоящее произведение искусства!
За допомогою декоративної фарби ви зможете припинити будь-яку з ваших кімнат у справжній витвір мистецтва!

Одним із найпопулярніших оздоблювальних матеріалів є декоративна фарба для стін. Вона є унікальним та універсальним засобом, який може скласти конкуренцію таким традиційним методам покриття стін як шпалери, плитка або штукатурка. Хотіли б також відзначити, що декоративна фарба для стін має деякі відмінності від звичайної фарби. Однак, саме вони і надають цьому матеріалу таку цінність, роблячи його незамінним у деяких випадках. На перший погляд, ви не помітите багато відмінностей, оскільки її консистенція трохи відрізняється зі звичайною фарбою. Тим не менш, слід зазначити, що склад такої фарби багатий на добавки, завдяки яким можна отримати незвичайне покриття.

Оригинальный выбор цветов создаст неповторимый узор!
Оригінальний вибір кольорів створить неповторний візерунок!

Як уже було зазначено раніше, унікальність декоративної фарби полягає в її складі та консистенції, яка містить особливу пластичну речовину, що змінює фізичні властивості фарби, даруючи можливість реалізовувати цікаві декоративні рішення. Виробництво декоративної фарби значно розширило спектр фактур, які можна створити на стіні. Наприклад, використовуючи звичайну фарбу, неможливо було зімітувати оксамитові, шкіряні, шовкові, гранітні або навіть дерев'яні текстури, а декоративна фарба дає таку можливість.

Декоративная краска может воссоздать практически любую текстуру.
Декоративна фарба може відтворити будь-яку текстуру.

Декоративна фарба має безліч переваг, які вигідно виділяють її на тлі інших оздоблювальних матеріалів для стін. Напевно, найголовнішим плюсом є економічність та довговічність. Втім, ця характеристика є однаковою як для звичайної, так декоративної фарб. Однієї банки вам буде достатньо для того, щоб покрити всю кімнату, і після повного просушування це покриття прослужить вам не один рік. А якщо через деякий час на стіні з'явиться тріщина або потертість, не буде необхідності перефарбовувати всю стіну повністю - достатньо буде виправити тільки проблемне місце. Навіть використовуючи ту саму фарбу і техніку її нанесення, результат буде різнитися залежно від структури та поверхні стіни. Таким чином, декоративна фарба може гарантувати унікальність і неповторність ваших стін.

Декоративная краска для стен – универсальный и гипоаллергенный материал, который прослужит вам максимально долго.
Декоративна фарба для стін – універсальний та гіпоалергенний матеріал, який прослужить вам максимально довго.

Крім того, декоративна фарба досить простий у використанні матеріалом. Це означає, що за бажання, ви власноруч зможете оформити стіни вашої квартири, додавши особливої ностальгічної цінності. Також, до переваг такого настінного покриття слід віднести його антистатичність - на відміну від шпалер, поверхня покрита декоративною фарбою, не притягуватиме і збиратиме пил, а отже, не буде потреби часто протирати стіни, щоб зберегти їх чистоту. Важливим є і той факт, що більшість виробників декоративних фарб використовують екологічно чисті матеріали, що робить їх гіпоалергенними.

Простота в использовании дарит вам возможность самостоятельно оформить свое жилой пространство!
Простота у використанні дарує вам можливість самостійно оформити свій житловий простір!

Однак, незважаючи на всі плюси такого настінного покриття, декоративна фарба має кілька незначних недоліків. Через те, що фарба наноситься дуже тонким шаром, вона не сприяє покращенню тепло- та звукоізоляції приміщення, що в деяких випадках може завдавати незручностей. Крім цього, для нанесення фарби необхідна серйозна підготовка поверхні, оскільки вона зможе на 100% розкрити свої декоративні властивості лише на рівних стінах. Також, незважаючи на те, що фарбування стін в останні роки знову знаходиться на піку популярності, асортимент виробників даного оздоблювального матеріалу все ще програє в порівнянні з ринком шпалер, які залишаються найпопулярнішим та економним методом декорування стін.

Краска представлена в широкой палитре цветов! Каждый сможет найти что-то на свой вкус.
Фарба представлена у широкій палітрі кольорів! Кожен зможе знайти щось на власний смак.

Сьогодні не можна однозначно сказати, який із способів оздоблення стін є оптимальним. Так це і не потрібно, оскільки різні матеріали мають різні властивості, і підбирати їх потрібно виходячи з потреб клієнтів та особливостей приміщення. Однак, важливо відзначити, що декоративна фарба займає одну з лідируючих позицій на ринку оздоблювальних матеріалів для стін уже не один рік, і якщо ви зацікавлені в отриманні ефектного та креативного результату, декоративна фарба для стін це те, що вам потрібно!

Декоративная краска одинаково подходит и для помещений и для улицы.
Декоративна фарба однаково підходить і для приміщень, так і для вулиці.