Сучасна кухня — приміщення, яке використовується не тільки для приготування їжі. Тут сім'я проводить найбільше часу разом. Саме тут зустрічають гостей та відзначають свята. Тому до інтер'єру цього приміщення пред'являються підвищені вимоги, головні з яких це комфорт і вільний простір. Досягти поставленої мети допомагає вбудована техніка — наприклад, холодильник. Придбати його можна на сайті Eldorado.ua. Інтернет-магазин пропонує доставку по всій Україні.

Вибираємо вбудований холодильник

Вбудований холодильник

Експерти радять звернути увагу на такі параметри:

  1. Розмір. Часто техніку купують під наявні меблі. Тому перед покупкою зніміть виміри. Адже найменша невідповідність спричинить необхідність перебудови кухонного гарнітура. Враховують стандартні параметри висоти, глибини та ширини шафи. Холодильник повинен повністю вписуватися в нього і мати запас місця для циркуляції повітря навколо конденсаторів.
  2. Число камер. Якщо ви хочете купити окремо вбудований однокамерний холодильник і самостійну морозильну камеру, вибирайте відповідне обладнання. Великий вибір морозилок ви знайдете на сайті Eldorado.ua.
  3. Двері. Зверніть увагу на те, які двері встановлені в шафі та в який бік вони відчиняються. Часто в кухонних шафах для техніки, що вбудовується, встановлюються дверцята, що пересуваються по напрямних. Недоліком є можливість відкриття холодильника лише на 90°. При кріпленні дверей шафи на петлях вибирайте техніку з дверцятами аналогічного розміру.
  4. Особливості вбудовування. Вивчіть лицьову панель холодильника. Якщо обладнання має сенсорне керування, панель повинна бути відкрита для швидкого доступу.
  5. Споживання енергії. За кількістю споживаної енергії холодильники діляться кілька класів. Кожному з них присвоєно відповідну букву англійського алфавіту від А до G, де А — найекономніший, а G — навпаки, найзатратніший. Вибирайте моделі А+, А++, А+++. Їхня вартість з лишком окупиться в процесі експлуатації.

Вбудований холодильник у приватному будинку

Також звертайте увагу на тип управління, наявність сучасних технологій, спосіб розморожування, конфігурацію полиць та ящиків. Якщо уважно вивчити всі параметри моделі, ви отримаєте обладнання, яке влаштовуватиме вас за характеристиками та прослужить довгі роки.