Застосування фотошпалер природа доповнює існуючий інтер’єр та додає приміщенню більш теплої атмосфери. Застосування таких декоративно-оздоблювальних матеріалів дозволяє візуально змінити простір кімнати, зробити його більш об'ємним. 

Для того, щоб фотошпалери в інтер'єрі вітальні виглядали гармонійно, потрібно враховувати, у якому кольорі зроблені меблі. Наприклад, якщо у кімнаті більше виробів, які зроблені у темних відтінках, тоді краще вибрати світлі фотошпалери, які допоможуть зробити кімнату світліше. При наявності меблів у світлих відтінках, краще зосередити свій вибір на фотошпалерах з темними відтінками та зображеннями. 

Фотошпалери листя в інтерьері

Яке саме зображення природи обрати для кімнати

Перш ніж обрати в інтер'єр фотошпалери з природою, потрібно визначитись, які саме зображення ви бажаєте бачити у кімнаті. Наприклад, для просторої вітальні, де є достатньо освітлення, можна підібрати вироби де зображений ліс. Такі шпалери дозволяють надати вітальні спокійної атмосфери, яка буде заспокоювати та доповнювати сімейний затишок. Також гарним варіантом будуть вироби із зображенням пейзажів. Вони можуть гармонійно доповнювати інтер'єр, оформлений у класичному або ф'южн стилі. 

Для віталень невеликих розмірів підійдуть шпалери з 3d картинками природи. Це дозволить виділити вірні акценти, зробити кімнату просторішою. Зображення 3d квітів або інших рослин дозволить створити у вітальні візуальну ілюзію. 

Також можна підібрати шпалери природа в спальню. Якщо інтер'єр зроблений у білому відтінку, тоді варто підібрати чорно-білі вироби. Вони будуть гарно доповнювати дизайн, та зроблять приміщення більш стильним. Якщо ви бажаєте зробити яскравий акцент, у такому випадку підійдуть шпалери з листям та квітами. 

Фотошпалери природа в інтерьері

На які особливості приміщення варто звернути увагу при виборі фотошпалер у вітальню

Перш ніж приступати до купівлі шпалер у вітальню, необхідно звернути свою увагу на наступні характеристики:

  • розмір. Якщо кімната невелика, тоді найкраще підібрати вироби теплих і світлих відтінків. Навіть невелике приміщення за розміром буде виглядати набагато більшим і об'ємнішим. Фотошпалери в спальню з природою  з великим зображенням та об’ємом, необхідно використовувати у приміщеннях з великою площею. Зображений малюнок на виробі візуально може вдосконалювати простір;
  • освітлення. Необхідно провести аналіз скільки природного світла потрапляє у вітальню через вікна. Якщо віконні рами розташовані з південного боку, найкраще зробити вибір на користь шпалер холодних відтінків. Такі полотна зможуть наповнити кімнату легкістю та свіжістю. Якщо зал розташований у північній стороні та природного світла буває мало, тоді необхідно вибирати шпалери теплих і світлих відтінків;
  • кількість вікон та дверей. Зал це те приміщення, в якому дуже часто розташовані кілька віконних та дверних отворів. У такому випадку краще віддати перевагу простим зображенням та візерункам. Використання надмірно насичених відтінків фотошпалер може створити відчуття розділеності зображення, яке розділене вікнами та дверима;
  • приміщення які розташовані поруч. У квартирі або приватному будинку шпалери природа в інтер'єрі будуть виглядати більш елегантно, якщо вони будуть виконані в одному стилістичному зображенні з кімнатами, що примикають. 

Фотошпалери туман і гори в інтерьері

Основні переваги фотошпалер

До загальних переваг фотошпалер можна віднести:

  • великий асортимент зображень та візерунків, що дозволяє знайти потрібний варіант під будь-який дизайн;
  • сучасні технології дозволяють зробити зображення на шпалерах у реальному об'ємі;
  • за допомогою таких шпалер можна зонувати простір, розділити залу або вітальню на декілька частин.

Фотошпалери густий ліс в інтерьері

Замовлення фотошпалер з природою у вітальню

На сайті компанії Walldeco ви можете купити фотошпалери у вітальню. Сучасне обладнання та технології дають змогу створювати вироби високої якості. Багаторічний досвід роботи та професіоналізм команди дозволяє постійно вдосконалювати продукцію, що випускається. У фотошпалерах бренду Walldeco ви знайдете екологічність, естетику та міцність полотен, що дозволяє створити непогану атмосферу в кожному приміщенні.