Фотошпалери з квітами – це популярний мотив на ринку оздоблювальних матеріалів. Вони приваблюють своєю естетикою, універсальністю використання, багатством декорів та доступною ціною. Фотошпалери можна купити в готовому вигляді або виготовити з нуля в онлайн магазині ABC Decor. Великий вибір текстур, розкішна гамма кольорів і можливість застосовувати різні дизайнерські ефекти порадують кожного покупця.

Фотообои цветы

Фотошпалери - практичний якісний матеріал, який гармонійно впишеться в будь-яку кімнату. В одному приміщенні можна вміло поєднувати різні відтінки, композиції та розміри кольорів, це допоможе візуально розширити простір, зробити кімнату світлішою, приховати недоліки стін та ін.

З чим найкраще поєднуються квіткові фотошпалери?

Ці настінні покриття універсальні, але не варто забувати про якість та роздільну здатність зображення. Так, великі принти, наприклад, макрознімок одного бутона сприймається інакше, ніж букети. квіткові поля та інші композиції. Фотошпалери з квітами на стіну мають свої особливості:

  • вони поєднуються з інтер'єрами у будь-якому стилі – від класики до хай-теку;
  • при нейтрально підібраному сюжеті ними можна прикрасити будь-яку кімнату – від спальні до кухні;
  • квітучі бутони налаштовують на позитивний лад та допомагають боротися з негативними емоціями;
  • панорамні полотна допоможуть створити ефект присутності у квітучих полях.

В асортименті фотошпалер з квітковими орнаментами можна знайти звичні польові квіти, розкішні троянди з ліліями, а також більш екзотичні лотоси, орхідеї, сакура та ін. Як правило, такі полотна багатошарові, друкуються з використанням надійної основи і світлостійких пігментів , не деформуються та виглядають як нові.

Рекомендації щодо вибору фотошпалер з квітами

Якщо ви плануєте ремонт та ще не визначилися з малюнком шпалер, обов'язково враховуйте призначення кімнати, її розміри, рівень освітлення та загальний дизайн. Флористичні орнаменти мають свої особливості:

  • великі рослини візуально зменшують простір, тому вони підходять лише просторих приміщень;
  • яскраві квіти гармонійно виглядають в інтер'єрах, які оформлені в нейтральній кольоровій гамі;
  • маленькі квіткові візерунки на фотошпалерах у пастельних світлих тонах навпаки гармонійно виглядатимуть у приміщеннях, де є яскраві меблі, штори та інші контрастні аксесуари.

Найчастіше їх обирають для прикраси спальні, дитячої кімнати, кухні. Як правило, вони мають паперову або флізелінову основу, а також вінілове покриття. У каталозі магазину ABC Decor доступний великий вибір фотошпалери з квітами за доступною ціною. Їхня доставка здійснюється по всій Україні в оперативні терміни.