Українці все частіше віддають перевагу речам, виготовленим людьми, а не машинами. Кераміка зі слідами рук, вовняні килими, зіткані на старовинних верстатах, дерев'яний посуд із дивовижною енергетикою.
Натуральний продукт впевнено оминає синтетику.
Зайвий доказ цього — килими з гіпоалергенної овечої вовни від Fully Wooly, які виготовляються в Косівському районі, Закарпаття. Вони робляться за майже втраченими технологіями на старовинних прядках і, звичайно, вручну.
Натуральні матеріали, Етнічний стиль, 100% шерсть, ручна робота, гіпоалергенні, м'які та затишні.
Ми йдемо в ногу з часом, стежачи за трендами, впроваджуємо їх у наші дизайни.
Килими Fullywooly доступні на замовлення в різних кольорах. Ви можете підібрати індивідуальне поєднання відтінків саме під вашу оселю.
Можливо, на перший погляд, наші килими здадуться вам сором'язливими, але познайомившись ближче і потрапивши до вас у будинок, вони розкриваються сповна.
Вовняний килим створює затишок скрізь, навіть у великому місті, перетворюючи його на справжній будинок, такий теплий і приємний.

Вовняний килим фото 1

Вовна лікує

Так-так, все правильно. Натуральна вовна з давніх часів використовується в лікувальних та профілактичних цілях - це її унікальна властивість.

За будь-якого тривалого захворювання в людському організмі порушується електричний потенціал. Овеча шерсть має здатність вирівнювати його, що значно прискорює одужання. Тому наші килимки не лише прикрашають, а й лікують.

Щоразу, коли ми віддаємо килим у руки нового власника – дуже раді!

Кожен наш килим є результатом довгих днів роботи та зусиль багатьох людей, кожен з яких є майстром своєї справи.

Процес виробництва є складним, має багато етапів. Деякі його елементи іноді можуть ускладнити нам життя - це пов'язані з природними умовами. Інші повністю залежать від майстерності людей та їх доброї совісті.

Але результат того вартий! Кожен наш продукт справді є екологічно чистою частиною тепла та затишку з нашого рідного Закарпаття.

Вовняний килим фото 1

Вовняний килим фото 1

Вовняний килим фото 1

Вовняний килим фото 1

Вовняний килим фото 1

Вовняний килим фото 1

Вовняний килим фото 1

Вовняний килим фото 1