Кожен виробник пропонує споживачам сантехнічні комплекти — набори меблів, інсталяція з унітазом, умивальники з п'єдесталами, унітази з сидінням, набори змішувачів, душові куточки з піддонами. Купівля комплекту – це завжди вигідно та зручно. Всі елементи набору ідеально відповідають один одному, не потрібно витрачати час на вибір сантехніки від різних брендів. За вартістю набори виходять значно дешевше, ніж товари окремо.

Інсталяція з унітазом

Особливо популярні комплекти інсталяцій з унітазом. Така монтажна система є металевим каркасом, до якого кріпиться сантехніка відповідної йому моделі та елементи зливу. Конструкція встановлюється у стіні, а зовні залишаються лише кнопка змиву та унітаз.

У комплектацію входять такі елементи: інсталяційна рама, чаша унітаза, кріплення до неї та стіни, звукоізоляція, сидіння з кришкою та в основному кнопка змиву (її також можна вибрати окремо).

У комплекти з інсталяцією зазвичай входять найбільш популярні унітази перевірених брендів з відмінними ціновими пропозиціями.

Подібні комплекти є у таких відомих виробників, як Cersanit, Grohe, Geberit, Roca, Villeroy&Boch, Laufen та багато інших. Багато в чому це одні з оптимальних варіантів, які можна купити для облаштування ванної кімнати. Придбання такої системи є особливо вигідним, якщо потрібно встановити не один, а кілька підвісних унітазів.

Популярні виробники

Серед українських споживачів найбільш популярні виробники подібних наборів, які підтвердили бездоганну репутацію – інсталяції Геберіт та Гроє.

Вони втілюють унікальні конструкції монтажних компонентів у сукупності зі стильним дизайном. Системи цього швейцарського бренду монтуються легко та максимально швидко, витримуючи при цьому навантаження до 420 грн. При виробництві використовуються лише екологічно чисті матеріали. Інсталяційна система Geberit передбачає тиху роботу обладнання та зменшує витрату води завдяки подвійній клавіші зливу.

Інсталяції Geberit часто комплектуються унітазами не лише свого бренду, а й інших відомих фірм – Laufen, Kolo, Roca, Villeroy&Boch.

Особливість інсталяційних систем німецького бренду Grohe – це застосування інноваційних технологій, естетика та незмінно висока якість продукції. Їхні інсталяції довговічні та економічні як у плані витрати води, так і економії простору. Фабрика у виробах поміняє такі технології:

• EcoJoy – система ефективної економії води;

• Whisper – звукоізоляційна технологія;

• Digital – можливість дистанційного керування для деяких модифікацій компактних унітазів та біде.

Інтернет-магазин Сандом пропонує широкий вибір інсталяцій у різних варіантах, які можна легко та швидко замовити зручним способом. Вся продукція оригінальна та сертифікована. Консультанти допоможуть підібрати надійну сантехніку із оптимальним функціоналом у заданому ціновому діапазоні.