З

Сучасний будинок сьогодні - це набагато більше, ніж просто стіни.
Для багатьох – це місце для відпочинку душі та тіла, місце, в якому можна знайти спокій, сховатись від проблем, черпати натхнення та виховувати дітей.

Приховані двері в інтер'єрі

У нашому сучасному гіперактивному світі суспільство вже дійшло висновку, що всі предмети в будинку мають бути функціональними. Розумне та раціональне використання простору – ось що вийшло на перший план.

Приховані двері в інтер'єрі

Філософія дня сьогоднішнього уникає надмірностей та нагромаджень. Дотик площин має бути бездоганним та органічним. Тому з'являються нові рішення для міжкімнатних дверей.

Так, у нових реаліях, двері позбавляються лиштви, коробки стають елементами стіни, а петлі ховаються в коробки. Нові технології дозволяють виготовляти двері від підлоги до стелі та ідеально інтегрувати їх у площину стіни.

Двері без лиштви об'єднують простір

Вчора лиштви та плінтуси були покликані приховати недосконалості там, де сходилися різні площини та матеріали. Сьогодні є рішення, які дозволяють насолодитися бездоганно рівною стіною, що переходить у такі ж досконалі двері. Лиштві більше нічого приховувати, він стає непотрібним.

Міжкімнатині двері від підлоги до стелі

Багаторічні стандарти того, що міжкімнатні двері повинні мати висоту близько двох метрів, міцно укорінилися в нашій свідомості і, на жаль, продовжують застосовуватися в новому будівництві навіть преміум-сегменту.

Як правило, рішення збільшувати висоту дверей архітектору доводиться довго аргументувати при створенні нового, сучасного інтер'єру. Однак, за правильно підібраних слів, цей нудний стандарт вдається перебороти і Замовник у вигляді заохочення отримує високі, стрункі та витончені двері, які не порушують геометрію стіни.

Міжкімнатні двері від підлоги до стелі

Дверна коробка у площині стіни

Алюмінієва коробка, спроектована спеціальним чином, дала можливість відмовитися від лиштви та ідеально інтегрувати двері у площину стіни. Пофарбована у колір стіни дверна коробка стає невидимою. Здається, що полотно закріплене самостійно у отворі.

Прихована дверна коробка

Двері з натурального дерева

Однією з основних вимог до високоякісного інтер'єру стає використання чистих та натуральних матеріалів – дерево, шпон, скло, метал та навіть бетон!

Двері із натурального дерева білі

Колір дверей в інтер'єрі

При формуванні світлого лаконічного інтер'єру можна використовувати прості за геометрією, але кольорові двері.

Колір дверей в інтер'єрі

Скляні двері

Скляні двері

Міжкімнатні двері з металевими вставками

Металеві вставки – це сучасний декор для міжкімнатних та вхідних дверей.

Міжкімнатні двері із вставками металу