А

втори проекту подали заявку до категорії європейських барів. Дизайн розробляло архітектурне бюро Слави Балбека 2B.group. Назва закладу розшифровується просто: чотири міста та чотири гастрономічні культури, які вони представляють: Одеса, Рим, Нью-Йорк та Тель-Авів.

Фото интерьера ресторана с белыми стенами с оригинальной лепниной, стеклянным потолком и зеркалами на стенах

4City - це громадський ресторан в самому центрі Одеси, який включає ресторанну зону, бар, коворгінг і лекторій. Раніше в цьому будинку була водолікарня. Весь декор на стінах центральної зали зберегли, а старовинні двері, ліпнину та кам'яні сходи – відреставрували.

Фото интерьера ресторана с нежно-розовыми стенами и белой лепниной высотой 7 метров

Інтер'єр оформлений у стилі модерн з елементами стилістики лофт. Основний гостьовий зал ресторану – це відкритий простір з високими 7-метровими стелями, арочними вікнами та світлими стінами, що створює атмосферу простоти та невимушеності.

Фото интерьера ресторана с высокими 7-ми метровыми потолками, кафельной плиткой, мягкими диванами и небольшими квадратными столиками

Практично всі меблі були розроблені українськими майстрами, спеціально для цього закладу. А плитка 80-х рр., якою фанерований бар – була знайдена на старому занедбаному складі у Харкові. Офіційне відкриття 4City відбулося 19 травня 2018 року.

Фото высокой деревянной барной стойки с белыми стульями на фоне панорамного окна

Про премію Restaurant & Bar Design Awards

Цього року премія Restaurant & Bar Design Awards вручатиметься вдесяте. Взяти участь у боротьбі за приз можуть заклади різних форматів: від кораблів до аеропортів, фургонів з бургерами, ресторанів Мішленів або пересувних кав'ярень. Основна умова – оригінальний дизайн. Цього року церемонія нагородження відбудеться 4 жовтня у Лондоні. Нагадаємо, що минулого року найкращим закладом у номінації «Європейські ресторани» став полтавський Shade Burger за проектом української студії YOD design lab.

Фото гостевого зала ресторана с серыми стенами и полом, массивным баром и необычным потолком с тонкими деревянными пластинами различной длины