Прикрасити квартиру до свята – це простий спосіб зробити казку ближчою. Особливо, коли йдеться про новорічні свята. Підготовка до Нового року починається майже за два тижні до дати урочистостей. Щоб оригінально прикрасити будинок або квартиру, необхідно придбати оригінальний новорічний декор . Хороші варіанти можна знайти на сайті елітних подарунків ZELENA. Якісні та оригінальні вироби з унікальним дизайном дозволять вам створити атмосферу новорічного дива у своєму будинку.

Новорічна ялинка на стіні

Топові ідеї декорування квартири чи будинку

Перше правило вдалого декорування – поєднання кольорів та текстур. Також рекомендується перед початком оформлення продумати кожну дрібницю. За потреби записати або замалювати.

Як прикрасити квартиру до свята?

  • Змініть колірні акценти на новорічні. Це можуть бути такі поєднання: білий, червоний та зелений; срібло, блакитний і білий. Можна також використовувати рожевий колір та золотий. У ролі акценту можуть виступати: декоративні подушки, штори, чохли на стільці, доріжки та ін.
  • Використовуйте натуральний декор. Не завжди блискуча мішура гармонійно вписується в інтер'єр. Як альтернативу можна використовувати шишки, хвою, сухі гілки. Також можна використовувати апельсини, палички кориці та ін. До речі, за бажанням, можна натуральний декор пофарбувати у золотий чи срібний колір.
  • Настінне панно. Якщо у вас немає місця для новорічної ялинки, можна створити її самостійно, розмістивши на стіні. Тут все залежить від вашої фантазії. Можна грати з формою та кольором. Для її реалізації використовуєте: іграшки ялинкові, гірлянди, м'які іграшки, намиста, новорічні наклейки та ін.
  • Стрічки. Вони завжди виглядають святково. ними можна підв'язати штори, прикрасити стільці. Під ялинку покладіть декоративні подарунки, перев'язавши їх кольоровою стрічкою.
  • Гірлянди. Яскраві вогники можуть прикрасити будь-яке приміщення: спальню, вітальню, кухню та ін. Її можна повісити на вікно, дверний отвір або просто на стіну. Тут все залежить від вашої фантазії.

Дівчинка прикрашає будинок до Нового року

Оригінальний новорічний декор у магазині ZELENA

Якщо ви шукаєте гарний та оригінальний новорічний декор, магазин шикарних подарунків ZELENA – це саме те місце, де можна знайти щось унікальне. В одному місці зібрані найкращі європейські виробники:

  • INGE GLAS
  • GISELA GRAHAM
  • EDG
  • KOMOZJA та ін.

У каталозі ZELENA можна знайти штучну ялинку, безпечну гірлянду та подарунки всім своїм близьким.