Натхнення для своїх інтер'єрів завжди знаходжу в навколишніх речах. Раніше ідеї до мене приходили спонтанно, коли я дивилася на гарний краєвид, на незвичайну будівлю чи яскравий образ випадкового перехожого. Але потім я зрозуміла, що натхненням можна керувати. Для цього потрібно просто оточити себе відповідними аксесуарами. Я спробувала та це спрацювало! Я експериментувала з різними речами, але одним із найефективніших ідейних натхненників виявився чохол для телефону. Це пов'язано з тим, що смартфон постійно в руках і мимоволі я раз по раз звертала увагу на дизайн чохла.

Так у моєму арсеналі з'явилися різні чохли для айфона 12 pro – починаючи роботу над новим проєктом, я завжди замовляла кілька аксесуарів у відповідному стилі. Завдяки цьому незвичайному досвіду я відкрила свій власний алгоритм на вибір чохлів, сподіваюся, він буде корисним і для вас.

Чохол для iPhone 12 коричневого кольору та ведмедика, в руках дівчини

Як вибрати відповідний чохол для iPhone

Ще до того, як відкривати каталог з аксесуарами, потрібно вирішити, що для вас у пріоритеті – захист смартфона чи естетика. Якщо захист, то вам оптимально підійдуть книжечки та фліпи. Вони захищають смартфон з усіх боків, включаючи екран. Якщо на першому місці естетика, можна вибирати з популярних накладок та бамперів.

Другий критерій – це матеріал:

  • Натуральна шкіра. Такі чохли довговічні, стильні та представницькі. Вони відмінно поєднуються з діловим чином.
  • Штучна шкіра. Це дешевша альтернатива натуральній шкірі. Виглядає непогано, але вбирає запахи. Це слід врахувати людям, які люблять палити з телефоном у руках.
  • Силікон. З нього зазвичай роблять накладки. Силіконові чохли легкі та еластичні. Коштують вони недорого, тому якщо ви плануєте регулярно оновлювати дизайн своєму айфону, варто скуштувати саме такий аксесуар.
  • Пластик. Твердий і міцніший у порівнянні з силіконом. Щоб такий чохол добре захищав смартфон від ударів, потрібно вибирати варіанти якісного пластику. Дешевий та неякісний матеріал буде марним у плані захисту.
  • Термопластичний поліуретан (TPU). З цього матеріалу виходить виготовити чохли найрізноманітніших форм. У плані захисту смартфона вони також дуже гарні.

Вибираючи чохол, обов'язково звертайте увагу на його фактуру. Якщо у вас телефон вислизає з рук, краще замовляйте не гладкі моделі, а варіанти з фактурною поверхнею.

Два прозорі чохли для айфону

Як не помилитися з дизайном

Я часто зустрічала пораду, що вибирати дизайн чохла потрібно під ваш стиль. Мені здається, що це актуально тільки для тих, хто часто використовує свій телефон на роботі або під час спілкування з клієнтами. Якщо ви, наприклад, юрист у суворому костюмі, а ваш смартфон прикрашають єдинороги чи інші мультяшні персонажі, це навряд чи зіграє на користь вашому діловому образу. Але якщо ви користуєтесь телефоном в основному у повсякденному житті, ваш імідж і стиль не повинні впливати на вибір дизайну чохла. Експериментуйте та замовляйте те, що вам дійсно подобається. Хто знає, може, гарний чохол і для вас стане джерелом натхнення.