Сейфи є найважливішим інструментом для захисту ваших цінностей від крадіжки, пожежі та інших потенційних небезпек. Незалежно від того, чи зберігаєте ви важливі документи, коштовності, готівку чи вогнепальну зброю, сейф — це те, на чому однозначно не варто економити. Але все ж таки придбати сейфи недорого цілком реально. Як – розповімо далі.

Замок із секретним кодом

Для чого використовуються сейфи

Сейф може використовуватись для різних цілей. Найчастіше — це захист важливих документів, готівки, ювелірних виробів та вогнепальної зброї. Вигляд, розмір та рівень захисту сейфа підбирають виходячи з того, що в ньому зберігатиметься.

Види сейфів

Існує кілька видів сейфів:

  • Вогнестійкі сейфи призначені для захисту цінностей у разі пожежі. У їх конструкції використовуються матеріали, здатні витримувати високі температури та захищати вміст сейфа протягом певного періоду часу. Тому такі сейфи ідеально підходять для зберігання важливих документів, цифрових носіїв та інших цінностей, які можуть пошкодитись у разі пожежі.
  • Зломостійкі сейфи призначені для захисту від крадіжок. У їх конструкції використовується товста сталь, що утруднює злом, та сучасні запірні механізми. Такі сейфи купують для зберігання готівки та ювелірних виробів.
  • Сейфи для зброї спеціально розроблені для безпечного зберігання вогнепальної зброї. Вони мають запірні механізми, що відповідають спеціальним стандартам безпеки, що забезпечує надійне зберігання.

Ще один вид сейфів – це стінні сейфи. Вони призначені для розміщення у стінах та забезпечують непомітне зберігання. Їх розмір зазвичай менший за інші типи сейфів, і при необхідності їх легко можна сховати навіть за картиною. Такі сейфи використовують зі зберігання цінностей невеликого розміру.

На що слід звернути увагу при підборі сейфа

Купити сейф, який забезпечить найкращий захист ваших цінностей, допоможуть такі поради.

  • Враховуйте розмір предметів, які ви плануєте зберігати у сейфі.
  • Звертайте увагу на матеріали, з яких виготовлено сейф. Найкращий варіант - це товста сталь. Шукайте сейфи, які були розроблені та протестовані на стійкість до злому.
  • Вибирайте сейф із надійним запірним механізмом, який відповідає вимогам безпеки. Варто купувати сейфи з кількома запірними ригелями та пристроєм повторного блокування, яке спрацьовує у разі спроби злому.
  • Переконайтеся, що сейф забезпечує адекватний захист від пожежі, крадіжки та інших потенційних небезпек.

І, звичайно ж, не варто купувати сейфи в Києві десь. Важливо купувати у перевірених продавців, які продають сертифіковані товари. В Україні це компанія УХЛ-МАШ.

Як купити сейф в Україні

Компанія УХЛ-МАШ - це прямий виробник. І це очевидна перевага для покупця. Тому що покупка сейфа у виробника - це гарантія вищої якості та більшої надійності, ніж при покупці посередників. Окрім цього, компанія пропонує широкий вибір моделей та розмірів, а також комфортні умови співпраці.

Сейф для зберігання грошей

 

Здійснивши покупку в УХЛ-МАШ, ви можете бути впевнені, що сейфи від виробника відповідають промисловим стандартам та забезпечать належний захист ваших цінностей. Купити сейф у Києві можна двома способами: оформити замовлення на сайті або зателефонувати за контактним номером телефону. При необхідності менеджер допоможе визначитися з видом, розміром сейфа, рівнем його захисту і відповість на всі питання, що вас цікавлять.