Поєднати непоєднуване?

М

ежкомнатные двері є одним з найвиразніших елементів інтер'єру будинку. Зі значним розширенням асортименту дверної продукції до зовнішнього вигляду дверей стали пред'являтися дуже серйозні вимоги. Колір міжкімнатних дверей відіграє велику роль у загальній гамі приміщення. Тому багато покупців запитують: як вибрати колір міжкімнатних дверей, щоб дотриматися гармонії, підкресливши бажані деталі?


Якщо ви хочете отримати завершений інтер'єр , де всі деталі чудово поєднуються між собою в єдиному ансамблі, вам важливо знати, міжкімнатні двері якого кольору встановити.

Двері в інтер'єрі

Колір дверей повинен зумовлюватися загальною гамою інтер'єру

Вибір кольору дверей залежатиме від загальної гами кімнати – шпалер, меблів, підлоги. Якщо в приміщенні переважає, скажімо, гірчичний колір, що добре виглядає в дизайні кімнати, для дверей це непроста умова, оскільки найбільш відтінками будуть ванільний і шоколадний. Колір дверей в інтер'єрі допомагає як розставити акценти, так і приховати небажані нюанси.

Підбір кольору міжкімнатних дверей можливий при врахуванні кольору меблів та плінтусів. Саме останні можуть бути паличкою-виручалочкою у вирішенні колірної дилеми кімнати, і внести не просто потрібний, а важливий штрих в інтер'єр .

Зверніть увагу на те, з чого виконані меблі: насичений «венге» шаф, ліжка - відмінне рішення для дверей Папа Карло . Навіщо винаходити велосипед там, де він уже їздить?

Білі двері

Універсальний варіант – білі двері Папа Карло класичному виконанні. Якщо вас мучать сумніви в правильності підбору тону міжкімнатних дверей, віддайте перевагу традиціям.

Важлива деталь – колір підлоги. Звичні будуарні тони (фіолетовий, рожевий і т.д.) не підійдуть, якщо підлога вашої кімнати переважає в червоному, «рудому» виконанні.

Made Expo 2015: що буде модним?

Фахівці компанії Porte's, які займаються компонуванням та створенням внутрішніх інтер'єрів приміщень, радять звернути увагу на сучасні модні тенденції, що продемонстровані на 7-й Міжнародній тематичній виставці архітектури та дизайну Made Expo 2015 у Мілані.

За підсумками експозиції, можна виділити три основні колірні напрямки, популярні в найближчі кілька років:

  • нейтральні кольори: ваніль, сірий (всі відтінки), білий (дозволяють створити затишну обстановку або підкреслити ефект яскравих деталей в інтер'єрі );
  • насичені глянсові та матові кольори (дверне полотно під фарбування RAL): червоний, жовтий, малиновий тощо. (Використовуються для створення сучасного інтер'єру);
  • Золотий, акцентне використання (ефект зістареного матеріалу).

Міжкімнатні двері в інтер'єрі

Дизайн від Porte's: довіртеся фахівцям

Якщо ви не знаєте, як підібрати колір мехкомнатних дверей, дослухайтеся до рекомендацій профі.

Орієнтуйтесь на загальний стиль інтер'єру, вибираючи кольори, які гармонійно поєднуються між собою. Якщо кожна кімната має свій індивідуальний дизайн, орієнтуйтеся на стиль вітальні, коридорів та передпокою. Щоб не порушити цілісність сприйняття приміщень, вибирайте однакові за стилем двері для всієї квартири.

Вибір міжкімнатних дверей по колірному вирішенню питання, здавалося б, нескладне, але потребує обліку важливих деталей, що формують стиль. Щоб бажаний, улюблений вами колір не зіграв з вашою кімнатою злий жарт, продемонструвавши несмак господарів квартири – довірте підбір дверної гами фахівцям компанії Porte's. Скориставшись консультацією провідних дизайнерів, ви навчитеся правильно створювати колір предметів інтер'єру з урахуванням освітлення та вже наявних деталей.

Білі двері в інтер'єрі

Зручна форма зв'язку дозволить отримати відповідь на запитання кольору онлайн або по телефону. Зателефонуйте по одному з телефонів, вказаних на сайті, і проблема переваги коричневого, зеленого або гірчичного вирішиться на користь вашої кімнати!

Від того, як ви підберете колір міжкімнатних дверей, залежить загальний вигляд вашого будинку. Пам'ятайте, що некрасивих або поганих кольорів немає, є їх неправильне з'єднання.

Будьте в тренді, створіть затишок вашої кімнати із професіоналами дизайнерського салону компанії Porte's.