Коли ми бачимо рекламу телефону, нам демонструють автономність, міцність, зручність форми та технологічність моделі. Хтось любить користуватися смартфоном без аксесуарів, але вони здатні посилити функціональність, додати нові можливості та зробити досвід користувача приємнішим. Перерахуємо найпопулярніші та практичні.

Аксесуари для смартфона

ТОП-3 стоять аксесуари для телефону

Дорогий смартфон хочеться зберегти в початковому вигляді довше, бажано залишатися на зв'язку та тримати його під рукою. Автолюбителям потрібно ще більше атрибутів: заряджання в машину, спеціальний чохол, перехідники. Усі ці завдання вирішують аксесуари:

  • захисне скло, плівки, чохли від пошкоджень та подряпин;
  • пауербанки - підстрахують, якщо телефон розрядиться;
  • тримачі для машини – фіксують смартфон на панелі перед водієм.

Навушники, карти пам'яті та кабелі для передачі файлів – це вже стандарт аксесуарів. Часто вони йдуть у комплекті, бо доплачувати не доводиться. А отримати додаткові переваги можна з аксесуарами, які потрібно вибрати перед тим, як купити смартфон – придивіться до наших рекомендацій, щоб розширити можливості вашого телефону.

Захисне скло та чохол – від механічних пошкоджень

Gorilla Glass – не панацея від ударів, все одно варто подбати про екран та наклеїти скло. Заздалегідь оберіть чохол: силіконовий, накладкою або книжку. Звичайні плівки не захистять від ударів, а від подряпин ефективні лише першого місяця.

Порада: якщо блок камер виступає над поверхнею задньої кришки, підберіть такий чохол, який закриватиме їх. Не просто виріз під блок, а під кожний модуль. Так виступ зрівняється, і ви не зашкодите камері.

Чохли для смартфона

Powerbank – завжди залишайтеся на зв'язку

Особливо виручає у подорожах. Підберіть пауербанк і якщо багато працюєте на телефоні. Розгляньте варіанти по місткості:

  • до 10000 мА · год - для підзарядки на годину-дві роботи;
  • 10000 мА·год - підтримає в дорозі, зарядить на 2 повні цикли;
  • 20000 мА·год – ємнісні моделі для довгих подорожей та відряджень, до 4 повних зарядів.

Пауербанки підтримують технології Quick Charge, але це варто уточнити в інструкції заздалегідь. Є бездротові варіанти – таку зарядку має підтримувати смартфон.

Тримач для телефону в авто

Під час руху доводиться діставати смартфон із кишені, бардачку, притримувати, щоб не впав із панелі приладів. Тримач фіксує телефон, а у вас перед очима завжди знаходиться екран, на якому легко перемикнути музику або побачити сповіщення, не відволікаючись від дороги.

Подумайте про важливі аксесуари, перш ніж купувати смартфон. Нехай обрана модель буде одразу укомплектована усією додатковою периферією. Розширюйте можливості телефону та продовжуйте його термін служби з якісною комплектацією.