Гігроскопічний кальцій нітрат має безліч корисних властивостей. Він необхідний для багатьох технічних процесів у промисловому виробництві та для стабільного зростання показників в аграрній галузі. Але, крім того, виконує ще одну важливу місію – є складовою технічних рішень проєктів з видобутку газу та нафти. А також у будівництві.

Компанія продає гуртом нітрат кальцію за ціною, доступною всім виробникам або компаніям, які використовують цю речовину для виробництва комерційної продукції. Також компанія "Система Оптимум" може запропонувати від провідних постачальників хімічної сировини всі необхідні компоненти. У переліку поставок є хімреактиви, хімічні субстанції, різні органічні та неорганічні речовини. А також:

  • вітаміни;
  • добрива в асортименті;
  • засоби для захисту рослин від початку росту і до дозрівання та збору;
  • ароматизатори та добавки;
  • хімічні індикатори та інше.

Компанія багато років постачає на ринок перевірені, якісні хімреактиви та речовини для виробництва у промислових обсягах. Плюс замовлення у компанії, що можна зробити замовлення на невелику партію для стартапу або для малого бізнесу.

У нафтовій галузі: заглушка свердловин та підтримка працездатності

Для нафтогазовидобутку, кальцій нітрат використовують як технологічні композиції. Ці суміші застосовують для ремонтних робіт на бурових вишках та під час робіт з добування копалин ресурсів.

Ще одне важливе застосування – заглушка свердловин, а також тампонажні та бурові розчинники для зміцнення свердловин та допоміжних конструкцій.

Кальцій нітрат використовують як конструкційний матеріал для будівництва, ремонту та підтримки роботи свердловин на ґрунті чи морських комплексів для видобутку нафти, газу.

Нітрат кальцію для будівельної індустрії

Якісний бетон та сухі будівельні штукатурні або будівельні суміші створюють із домішкою нітрату кальцію. У будівельних матеріалах він виступає як речовина, яка надає бетону та залізобетонним виробам додаткових якісних характеристик:

  • покращення міцності виробів з бетону;
  • можливість застосування бетонної суміші із пластифікаторами різної спрямованості;
  • нітрат кальцію збільшує час твердіння бетону, створюючи можливість внести в бетонну суміш залізобетонну конструкцію необхідної конфігурації та правильно її встановити;
  • додавання в бетон суміші, що містить нітрат кальцію, зберігає плинність бетону на тривалий термін, надаючи одночасно їй посилених властивостей міцності після застигання;
  • застосування цієї хімічної речовини покращує антикорозійні властивості металу у складі залізобетонної конструкції.

Також кальцію нітрат активно застосовують в інших галузях промисловості, зокрема для виробництва електронної продукції, виготовлення п'єзокераміки та плавлення металів та сплавів у кольоровій металургії.