Інтер'єр , в якому мінімалізм грає максимальну роль, не обійдеться без колекції Duoo, мотиви яких навіяні символами мечів самурайських. Ідея двоїстості точно і лаконічно впишеться у вітальню, хол, кухню, але особливо цінність – спальні. Андрія Могила, автор меблів, особливу увагу приділив легким акцентам, але які створюють вишуканий простий, одночасною складністю предмет декору. Подвійні лінії, подвійне оздоблення, дует матеріалів в одному виробі. Це все притаманне всім предметам, які формують цю колекцію. Журнальні столи, комоди, тумби, хитромудрі полиці та етажерки, з одного боку, виглядають суворо, симетрично, з іншого сміливо та нетипово.

Ліжко Duoo

Ліжка від дизайнера в буквальному сенсі ширяють у повітрі за рахунок високих ніжок, вони створюють відчуття невагомості і додають стриманості та строгості в різний інтер'єр , починаючи від класики і закінчуючи модерном. Естетика, увагу до найдрібніших деталей виділяють предмети колекції, на які приємно дивитися і закохують себе з першого погляду.

Ліжко Duoo

Ідеальність у всьому. Дивіться та надихайтеся, вибирайте та купуйте

Дизайнери бренду передбачили не лише вишукані форми з обов'язковим акцентом на двоїстість, а й екологічність. Каркас ліжка покритий шпоном, безпечним та стильним, лаконічним та приємним за тактильними відчуттями. Спинка і узголів'я з жаккарда, акуратні лінії тонких чорних світильників, поєднання строгих форм у формі – це те, що виділяє ліжка колекції Duoo.

Поглянувши на форму, одразу уявляєш сучасний космічний корабель, але при цьому стильному та стриманому дизайні для галактики “Сучасна спальня”. Жодних помітних відтінків або яскравих аксесуарів, що привертають увагу, - виключно стримана, практично пастельна гама. Світлий шпон, сіра оббивка, лаконічне поєднання твердого каркасу та м'якого оздоблення, паралельність, стриманість роблять меблі легкими, а її форми плавними та гармонійними для кімнат, виконаних у світлому кольорі.

Ліжко Duoo фото 2

Ліжко Duoo фото 3

Стіл робітник Duoo

Стіл робітник Duoo фото 2

Консоль Duoo

Етажерка Duoo