Е

Якщо ви думали, що знаєте про дизайнерські тренди у сфері інтер'єру вже все, не поспішайте з висновками, адже дизайн інтер'єрів, так само як і світова модна індустрія, не варто на місці, а продовжує розвиватися, для того, щоб кожен сезон дивувати нас своїми новинками. Одним з головних нововведень за останній час, яке ймовірно ще переверне сприйняття поняття "стильно" з ніг на голову, є шкіряне покриття для підлоги. Сьогодні використання таких матеріалів як шкіра можливе не тільки під час виготовлення предметів одягу або меблів. Західні трендсеттери вже довели, що шкіряні елементи на підлозі чи стінах приміщення здатні повністю змінити сприйняття кімнати!


Кожаное покрытие на полу и одной из стен полностью преобразуют все помещение.
Шкіряне покриття на підлозі та одній зі стін повністю перетворять усі приміщення.

Напевно, на перший погляд, використання такого матеріалу як шкіра як підлогове покриття може здатися сумнівною ідеєю. Це обґрунтовано “модою” на довговічність та прагненням до повсюдної практичності та функціональності у сучасному світі. Тим не менш, ідея про те, що шкіра як підлогове покриття не прослужить довго є помилкою. Використання шкіряної плитки, яка просякнута натуральними маслами та дубильними речовинами, забезпечить вам стильний ексклюзивний дизайн підлоги, який зберігатиме свої естетичні властивості протягом довгих років! Більше того, з віком шкіряне покриття набуває лише більш насиченого кольору, а невеликі потертості додають йому благородного вигляду.


Кожаная плитка является весьма прочным материалом.
Шкіряна плитка є дуже міцним матеріалом.

Сучасні виробники пропонують широкий асортимент шкіряного покриття для підлоги, яке буде ефектно і креативно виглядати у вашому будинку! При цьому укладання такої підлоги анітрохи не складніше того ж ламінату або пробкового покриття. Шкіряна підлога являє собою плитки різних розмірів і форм на керамогранітному або корковому підставі, де шкіряні елементи присутні тільки на лицьовій стороні. Плитки кріпляться на клейку основу, яка може гарантувати вам міцність та надійність покриття, яке не залишить байдужим нікого, хто стежить за останніми трендами у світі дизайну та цінує екологічно чисті матеріали.


Производители кожаного напольного покрытия имеют различные виды плиток на любой вкус и цвет!
Виробники шкіряного покриття мають різні види плиток на будь-який смак і колір!

Більш того, виробники шкіряного підлогового покриття подбали про всіх своїх клієнтів, і для тих, хто вважає неприйнятним використання натуральної шкіри в повсякденному побуті, випускаються такі ж на вигляд плити з облицюванням виконаної зі штучної еко-шкіри. Такий варіант дає можливість залишатися в тренді, не порушуючи при цьому свої етичні принципи! Мабуть, єдиним мінусом екошкіри є її менша зносостійкість. У той час як потертості, що з'являються від часу, на натуральних матеріалах мають благородний вигляд і роблять їх автентичнішими, штучна шкіра з часом може втратити свій презентабельний вигляд і вимагатиме реновації. Однак цей момент можна максимально відтягнути при правильному догляді. Нанесення спеціального шару значно продовжить термін служби еко-шкіри.

Выглядеть как натуральная кожа - не значит быть натуральной кожей!
Виглядати як натуральна шкіра – не означає бути натуральною шкірою!

Так само як і з будь-якими деталями в інтер'єрі, з використанням шкіряного покриття для підлоги головне не переборщити! Тому не рекомендується використовувати шкіряну підлогу по всьому периметру кімнати. Найвигідніше він буде виглядати в поєднанні з керамічною плиткою іншого відтінку, дерев'яними або ламінатними підлогами, виділяючись на їх тлі. Слід також пам'ятати, що шкіряне підлогове покриття - це скоріше елемент розкоші, і для того, щоб воно прослужило максимально довго, радить не класти його в місцях квартири, що найбільш проходять. Крім цього, якщо говорити про доречність використання шкіряних матеріалів, то все залежить від загального стилю, в якому виконана кімната. Мабуть, єдиним місцем, де використовувати шкіру як підлогове покриття буде не найраціональнішим рішенням, є ванна кімната і, можливо, кухня. Це, перш за все, пов'язано з високим рівнем вологості в цих місцях щодо інших кімнат, що може згубно позначитися на матеріалах, з яких виготовлена плитка.

Одна часть комнаты оформлена кожаной плиткой, а вторая - ламинатом.
Одна частина кімнати оформлена шкіряною плиткою, а друга – ламінатом.

Ще однією перевагою шкіряної підлоги є простота догляду за ними. У силу того, що шкіра є досить делікатним матеріалом, часто і інтенсивне прибирання може вплинути на зовнішній вигляд матеріалів. Для шкіряного покриття для підлоги, на відміну від паркетної підлоги, достатньо буде простого прибирання пилососом, щоб видалити пил, що потрапив в стики плиток і мікрощілини на самому матеріалі. Шкіряне покриття не любить вологе прибирання, тому максимум його можна протерти ганчіркою злегка змоченою водою. Для збереження привабливого виду шкіряного покриття кілька разів на рік рекомендується наносити спеціальний захисний розчин, який можна придбати відразу при замовленні шкіряних плиток того ж виробника.

Кожаная плитка не требует никаких сложных манипуляций по уходу за ней.
Шкіряна плитка не вимагає складних маніпуляцій по догляду за нею.

Шкіряна підлога ідеально підійдуть цінителям екологічно чистих матеріалів, які стежать за останніми трендами у світі дизайну. Якось побачивши, ви просто не зможете залишитися байдужими до такого нетривіального дизайнерського елементу, який зробить вашу підлогу справжнім витвором мистецтва! Шкіра, так само як і дерево - це натуральні матеріали, мода на які не має терміну придатності і якщо ви хочете, щоб ваша квартира відповідала світовим канонам стилю, радимо використовувати натуральні матеріали в композиціях ваших кімнат!

Кожаная плитка - настоящий прорыв в мире дизайна!
Шкіряна плитка – справжній прорив у світі дизайну!