Купити двері міжкімнатні сьогодні пропонує чимало компаній. Але в той же час часто важко підібрати варіант, який би пасував до конкретного інтер’єру. Зрештою, якісні міжкімнатні двері https://ep.hormann.ua/akciini-mizhkimnatni-dveri/ — недешева покупка. І щоб вона не розчарувала, варто відповідально і ретельно підходити до вибору. Пропонуємо найпоширеніші помилки, які роблять покупці. Ці знання дозволять вам вибрати стильні і якісні міжкімнатні двері, які не тільки гарно виглядатимуть, а й довго служитимуть. 

Современный дизайн интерьера: темные стены, кухонный уголок, стеклянная дверь, декоративные вазы.

Помилка №1. Гонитва за модою

Так, внутрішні двері повинні виглядати сучасними. Але модні тенденції змінюються дуже швидко. Дуже важливо, щоб міжкімнатні двері «вписувалися» в загальний стиль оформлення кімнати, не було відчуття «вирваності». Адже модель, яка сьогодні в тренді, може не пасувати до загального стилю оформлення. Особливо це актуально, якщо ваш інтер’єр — у класичних мотивах. Важливо вибрати двері, які пасуватимуть загальному стилю. Наприклад, сучасні двері можуть виглядати дивно в традиційному інтер'єрі і навпаки.

Помилка №2. Ігнорування репутації виробника 

Часто покупці орієнтуються тільки на рекламу, не читають відгуки про того чи іншого виробника. Порушення виробничих норм може призвести до того, що готовий виріб не буде відповідати критеріям якості. Важливо вибирати перевірених виробників, які цінують довіру покупців. Компанія Hörmann успішно працює багато років, і за цей час якість і міцність міжкімнатних дверей бренду оцінили тисячі клієнтів, а багато з них стали постійними. Вибравши двері міжкімнатні від Hörmann, ви можете впевнені у якості та надійності всіх виробів.

Девочка играет в детской комнате, окружённой игрушками, кроватью-чердаком, белой дверью и декоративными элементами

Помилка №3. Неправильні розміри дверного отвору

Досвід показує, що краще точно виміряти розміри отвору для дверей і враховувати це під час покупки. Набагато проблемніше адаптувати отвір до невдалої конструкції дверей. Такі експерименти тягнуть за собою додаткові витрати і зайві клопоти. Тому врахуйте ці нюанси заздалегідь. 

Помилка №4. Економія на фурнітурі

Навіть дуже якісне і міцне дверне полотно буде зіпсоване, якщо ви будете економити на фурнітурі. Дешеві петлі погано тримають двері, і дуже швидко вони можуть провисати. Це може тягнути за собою не тільки пошкодження дверного полотна, а й стане причиною скрипіння під час відкривання чи закривання. Міркуючи, які вибрати міжкімнатні двері, враховуйте якість фурнітури. 

Современный интерьер комнаты с серыми стенами, белой дверью, деревянными полками на стене, на которых расположены книги и декоративные предметы, а также деревянный комод с лампой и декором рядом с вазой и корзиной

Помилка № 5. Покупка дверей без врахування габаритів приміщення

Вам може сподобатися певна модель, і вона навіть може відповідати вашому бюджету. Але часто покупці забувають про такий важливий критерій, як площа приміщення. Особливо це актуально, коли йдеться про квартири-студії, малогабаритні квартири. Тут краще підійдуть розсувні двері. Вони дуже зручні і займають мало місця під час відкривання. 

Шукаєте двері преміум-класу? Зверніться до консультантів компанії від Hörmann. Вони підберуть якісні варіанти відповідно до ваших побажань, потреб, бюджету. В онлайн-каталозі представлено міжкімнатні двері. Незалежно, яку модель ви виберете — у класичному чи сучасному стилі, зі скляними чи сталевими вставками — консультанти запропонують варіанти, які ідеально пасуватимуть до вашого інтер’єру.