П

Про думку Динари Юсупової, автора проекту цих просторих та незвичайних апартаментів, запорука успішної роботи над інтер'єром полягає у повній довірі між замовником та дизайнером. А також, у сміливості втілення ідей, майстерності, розумінні потреб людей і прагненні уникнути повсякденності. Саме ці складові дозволили створити яскравий, небанальний і водночас дуже комфортний для життя простір.

Об'єкт: квартира UI009

Розташування: м. Київ

Автор проекту: Дінара Юсупова, студія U-Style

Площа: 100 м²

Фото: Андрій Безуглов

Холодный бетон прекрасно оттеняет натуральное дерево теплых природных оттенков
Холодний бетон чудово відтінює натуральне дерево теплих природних відтінків.

Інтер'єр витриманий у стриманій манері, однак, він не позбавлений цікавих деталей у вигляді меблів, предметів освітлення та декоративних елементів, що додають індивідуальності та особливого шарму. З оздоблювальних матеріалів перевагу надали бетону, натуральному дереву, каменю, склу та шкірі.

Разность фактур материалов усиливает общее впечатление и подчеркивает особенности каждого, выгодно оттеняя друг друга
Різниця фактур матеріалів посилює загальне враження та підкреслює особливості кожного, вигідно відтіняючи один одного

Що ж до колірної гами — вона також досить різноманітна. В основі – теплі медові відтінки дерев'яних поверхонь підлоги та стін, на фоні яких вигідно виглядає нейтральні сірі, чорні, жовті та мідні вкраплення.

Центральне приміщення квартири - традиційно відведено під велику вітальню, об'єднану з кухнею та їдальнею. Незважаючи на спільність, вона поділена на дві функціональні зони для приготування їжі та відпочинку. Великий простір вийшов дуже теплим і затишним не лише завдяки грамотному наповненню предметами меблів, але й цікавому світловому сценарію, який збагачує кімнату, збираючи її в єдине ціле.

Этого эффекта удалось достигнуть с помощью изделий от таких известных европейских фабрик как Flos, Vibia, Delta Light и Icone.
Цього ефекту вдалося досягти за допомогою виробів від відомих європейських фабрик як Flos, Vibia, Delta Light та Icone.

Говорячи про меблі, в даному випадку в апартаментах представлений мікс від італійських та українських виробників, які гармонійно поєднуються та доповнюють один одного. Одне з найцікавіших приміщень у будинку – це кухня. Її оформленню авторка проекту приділила особливу увагу. Вузький та витягнутий у довжину простір розділений масивним мармуровим островом, який є додатковим місцем для швидкого перекушування або сімейного сніданку. Однак головна прикраса кухні - це стіна, порізана геометричним візерунком скляних полиць над робочими поверхнями.

Каждая из них оснащена подсветкой, благодаря чему все вместе они выполняют не только свою прямую функцию в качестве удобных ниш для хранения, но и являются полноценным декоративным элементом.
Кожна з них оснащена підсвічуванням, завдяки чому всі вони виконують не тільки свою пряму функцію як зручні ніші для зберігання, але і є повноцінним декоративним елементом.

На окрему увагу заслуговує інтер'єр спальні . Ця кімната, всупереч класичному «приміщенню для сну», отримала ще кілька функцій у вигляді місця для роботи та відпочинку.

Яркие акценты грамотно разделяют пространство на функциональные зоны
Яскраві акценти грамотно поділяють простір на функціональні зони

Сірі стіни розведені яскравими жовтими вкрапленнями, завдяки чому спальня виглядає дуже виразною та світлою. А також дзеркальними і глянсовими поверхнями, що відображають візуально збільшують площу.

Несмотря на небольшую площадь помещение вместило все необходимые элементы для комфорта владельцев
Незважаючи на невелику площу, приміщення вмістило всі необхідні елементи для комфорту власників.

В оформленні ванної кімнати також «пограли» з фактурами та кольором, сміливо поєднуючи класичну світлу смужку та незвичайну шестикутну форму у вигляді стільника.

На таких контрастах построен весь интерьер этих апартаментов, что придает им особую индивидуальность и изящество.
На таких контрастах побудований весь інтер'єр цих апартаментів, що надає їм особливої індивідуальності та витонченості.