Кавомашини - сучасна техніка, що полегшує та прискорює приготування ароматного, смачного та підбадьорливого напою. У продажу є багато таких пристроїв від різних виробників, які відрізняються за ціною, конструкцією, набором можливостей. У статті розповімо про моделі, що посіли перші позиції у рейтингу 2024 року.

Polaris PACM 2060AC

Автоматичний пристрій може готувати шість видів кави. Кип'ятить не тільки воду, а й молоко, робить капучино з рясною кремоподібною піною. Комплектується італійською помпою, здатною збільшувати тиск до 20 бар і дає можливість готувати дуже смачний еспресо з насиченим ароматом.

Є сенсорний дисплей, на якому можна вибирати міцність та температуру напою на виході. Конструкція розрахована на одночасне приготування двох чашок кави, що має функцію самоочищення. Пристрій доповнюється трафаретами створення малюнків на піні напоїв.

Елегантний чорний кавоварку з сенсорним керуванням на темному тлі кухонної стільниці. Праворуч від кавоварки розташовані три скляні чашки: одна з еспресо, одна з капучино і одна з латте, всі вони розташовані на темному тлі.

Philips EP2236 Series 2200 LatteGo

Готує класичну каву, еспресо та капучино. Доповнюється вбудованою кавомолкою з жоренами із міцної кераміки, термоблоком із нержавіючої сталі з елементами з алюмінію, регулятором температури. Швидко готує каву, тихо працює. Є функції пам'яті, самоочищення.

Зображено руку людини, що управляє сучасною кавомашиною Philips з цифровим дисплеєм і безліччю варіантів приготування напоїв.

Krups EA82F810 Quattro Force

Підходить для використання в домашніх умовах, в офісі та кафе. Виготовлена з міцного термостійкого пластику, має компактні габарити, займає трохи місця. Може готувати до 12 чашок кави за один раз, одночасно видає 2 чашки.

Варить еспресо, лунго, капучіно, ристретто. Комплектується кавомолкою, яка дозволяє регулювання ступеня помелу зерен у трьох режимах. Є дисплей з підсвічуванням, що демонструє час приготування напою його міцність і температуру. Пристрій можна купити тут: https://www.ctrs.com.ua/ru/kofemashiny/brand-krups/ . Кавомашина оснащена автоматичною системою очищення.

Кавомашина KRUPS чорного кольору з прозорим контейнером для кавових зерен зверху та кнопками управління. Зліва від кавоварки стоїть скляний кухоль з напоєм, розділеним на три шари: молоко, кава і пінка. Праворуч розташований металевий пітчер із написом "Milch" (нім. "молоко"). Однорідний темний зображення фону.

Nivona CafeRomatica NICR 520

Розрахована на варіння шести видів кави в автоматичному режимі. Є ємності для води та молока. Об'єм резервуару для води становить 2,2 л.

Модель укомплектована кавомолкою з металевими жорнами, може використовувати мелену та зернову каву. Є можливість налаштування міцності, температури напою, функція нагрівання чашок та автоматичного відключення за низького рівня води.

Кавомашина NIVONA чорного кольору готує два напої в прозорі скляні кухлі, видно шари напою - молоко, каву та піну. Кавомашина розташована на дерев'яній стільниці, на тлі видно кухню з теплими тональностями.

Melitta Caffeo Solo

Автоматична модель, оснащена кавомолкою із металевими жорнами. Одночасно варить дві чашки напою. Може готувати класичну каву, еспресо та американо.

Оснащена механічною панеллю управління з налаштуваннями міцності кави, жорсткості та об'єму води. Розрахована на роботу тільки із зернами, доповнена системою автоматичного очищення, знімним лотком для крапель. Належить до середнього цінового сегменту.

Автоматична кавоварка Melitta готує каву, на передньому плані склянку з капучино і кави американо, поруч лежать шматочок торта, макарун і крихти.