Післявоєнний час дуже вплинув зростання цін, ринку дверей, зокрема. Подорожчала логістика по Україні, комплектуючі. Метал, МДФ (якого, часом, гостра нестача), фурнітура та ін.

Міжкімнатні двері за доступною ціною тепер це якісь?

Ціни зросли від 20% до 40%. Тепер мінімальний блок простих дверей, що ламінують, коштує близько 3500 грн. Середня якість – 8500 грн. Чи повернуться ціни після війни у колишнє русло, ніхто не знає. Тому перечекавши певну паузу, клієнти все ж таки відновили покупки. Говорячи, що на практиці ціни після зростання ніколи не падали.

На чому можна заощадити? І чи потрібно?
Звичайно, потрібно, якщо можна. Чим можна пожертвувати?

1. Зовнішній вигляд. Дорогі двері видно неозброєним оком. З першого погляду якість в наявності. Але багато хто в цьому не розуміє, і якщо для Вас, все ок - повірте, сусідам/гостям аналогічно буде.

2. Шумоізоляція. В економічних випадках завжди стільникове наповнення. Ті, хто міцно сплять, не загрожують шуми – можна не звертати зараз.

3. Експлуатаційними характеристиками. Що мається на увазі? Невеликі сколи та відшарування кромки та оздоблювального матеріалу. Це те, що не видно на відстані 2 метрів, але дуже турбуватиме тих, хто звик прискіпливо до ідеальних дрібниць і нюансів.

4. На доставці. Дверний Олімп пропонуючи асортименти дверей, спочатку дізнається з якого міста клієнт, тому що доставка Новою Поштою це завжди дорожче. І намагається підібрати з асортименту наявності, щоби самостійно доставити.

5. Стандартні рішення. Нестандартні розміри - завжди додаткові терміни та гроші. Простіше перед початком ремонту дізнатися стандартні отвори та підготувати їх. Особливо в майбутньому знадобиться.

https://dvernoyolimp.com.ua/ в каталозі дверей Ви завжди зможете підібрати потрібні двері, побачити актуальні ціни і приєднатися до задоволених клієнтів.

Замір, установка з демонтажем, доставка, офіційний договір та оплата на сайті, безготівка, у тому числі з ПДВ, досвідчені менеджери - це далеко не все, що отримає клієнт на додаток до красивих, якісних дверей.

Якщо звертаєтесь з конкретним запитом - можете не витрачати час, а відразу залишати заявку на зворотний дзвінок, миттєво підберемо потрібне. Якщо на замовлення, потрібно трохи почекати для прорахунку.

Дизайнерські рішення також можливі. Коли в одному стилі двері, кухня, меблі, декоративні дерев'яні ґрати тощо. Тому окремий напрямок - це співпраця з виконробами та дизайнерами.