Пошук новорічного подарунка чоловікові для мене зазвичай перетворюється на кошмар – гроші начебто є, а ось адекватних ідей немає зовсім. На думку спадає тільки піна для гоління і набір шкарпеток. Цього року все починалося так само, а потім я випадково знайшла тример для чоловіків і мене осяяло – він ідеальний подарунок. Це в рази краще, ніж стандартні «чоловічі» набори з гелями, шампунями та станками для бритв, які продаються у всіх магазинах. І що найчудовіше – тример буде справді корисним подарунком. Розповідаю, як я вибирала цей чоловічий гаджет. Думаю, напередодні Нового року, мій досвід стане в пригоді багатьом жінкам.

Які тримери бувають?

Я була дуже задоволена, коли придумала такий вдалий подарунок. Але радості трохи зменшилася, як тільки я відкрила каталог із тримерами. Річ у тому, що різновидів цього пристрою дуже багато і не відразу розумієш, який саме варіант підійде людині. Є тримери для звичайної стрижки, для бороди, брів, волосся у носі та вухах, навіть для «чутливих зон».

Хлопець використовує тример

Мій чоловік бороду не носить, але, як і більшості чоловіків, планує її колись відпустити. Делікатна проблема волосся в носі йому теж не далека. Тому трохи поміркувавши я вирішила купувати універсальний тример — у нього купа насадок і підходить він для всього. Просто змінюєш насадку та проводиш маніпуляції з волоссям на потрібній ділянці тіла. Коштують такі тримери дорожче, але й користі від них більше.

Перекопати гори інформації, я склала для себе список параметрів, на які потрібно орієнтуватися при виборі гаджета.

Тример на столі

Критерії вибору хорошого тримера

  • Автономність. Пристрої можуть працювати від мережі, вбудованої батареї та змінних батарей. Найкраще вибирати моделі з акумулятором, які можуть працювати від мережі. Заряд акумулятора повинен вистачати щонайменше на 1 годину роботи.
  • Якість лез. Найякіснішими та практичними вважаються леза з нержавіючої сталі, які самозаточуються під час роботи. Такі леза завжди будуть гострими, тому вам не доведеться міняти леза кожні пів року.
  • Регулювання довжини лез. Це один із найголовніших параметрів, який впливає на функціональність тримера. Ідеальний варіант – коли довжину можна налаштувати кнопкою на ручці. Усього пара натискань і ваш чоловік зможе робити зі своєю бородою неймовірні речі.
  • Додаткові опції. Це корисні, але не обов'язкові доповнення: вакуумна система (завдяки цій опції зрізана щетина не розлітатиметься на всі боки), вологе очищення (такий тример можна промивати водою), лазерні покажчики (це фішка для ідеально рівного підстригання бороди або волосся на голові — є далеко не у всіх тримерів).

Тример необхідно помити після використання

Подарунок я вже замовила і навіть встигла запакувати. Залишилося трохи почекати до Нового року. Сподіваюся, цього року мій сюрприз сподобається!