Однією з важливих переваг пневматичних пристроїв є можливість легко відрегулювати швидкість роботи шляхом зміни робочого тиску або відповідного дроселювання на виході з приводу або двигуна. Для цього вам знадобиться встановити лише доступні за ціною пневмофітинги. Перехідники дозволяють легко під'єднувати до системи різні пристрої та шланги для подовження магістралі або зміни її напрямку. Приводи та пневмодвигуни можуть працювати у вибухонебезпечній зоні, оскільки не мають іскроутворюючих елементів.

Устаткування для регулювання пневмосистем

Які пристрої для створення пневмосистеми вам потрібні

На популярність пневмофітинг впливає широкий спектр типів з'єднань та їх комбінацій. Високим попитом користуються вироби із пластику або латуні, але існують також різьбові та вставні дросельні зворотні клапани з нержавіючої сталі для роботи в особливих умовах. При проєктуванні пневмоустановок можливість регулювання інтенсивності потоку слід заздалегідь передбачити та підібрати відповідне обладнання.

Залежно від специфіки використання пневмофітинги поділяються на швидкороз'ємні (цангові), а також призначені для стаціонарного застосування (різьбові). Перший різновид знадобиться в тому випадку, якщо необхідно часто підключати всілякі пристрої, наприклад, шланги або обладнання. Різьбові пневмофітинги вмонтовуються в систему.

Ці елементи також підбирають залежно від потрібного типу з'єднання. Вони можуть мати пряму чи кутову форму, трійник чи розгалуження, заглушку. Окремі пневмофітинги призначаються для герметичного з'єднання декількох елементів системи, оснащуються зовнішнім або внутрішнім різьбленням.

Пристрої для створення пневмосистеми

Скільки коштують пневмофітинги

Ціна пристроїв залежить від матеріалів, з яких вони виготовлені, а також від специфіки їхньої конструкції. Пневмофітинги з можливістю регулювання інтенсивності повітряного потоку є досить дорогими пристроями. З метою економії можна розглянути альтернативи. Наприклад, додатково встановити арматуру окремо для регулювання інтенсивності повітряного потоку. Перейшовши за посиланням, ви зможете дізнатись ціну кульового фланцевого крана https://armatura.net.ua/krani-sharovi-flantsevi/. Крім того, в інтернет-магазині можна підібрати всю необхідну фурнітуру для облаштування системи подачі рідин та газів за оптимальною вартістю.