Вхідні та міжкімнатні двері: лідерський склад вітчизняних постачальників

Двері: засіб захисту або данина моді

Здавалося б, відносно невелика деталь інтер'єру - двері має величезне значення: відокремлює затишний теплий будинок від метушні шумної вулиці, захищає від негоди, непроханих гостей і зайвих очей, а так само мовчки розповідає про своїх власників і стиль інтер'єру всієї споруди.

З давніх-давен на вхідних дверях була вибита філософська символіка, родовий герб, певні написи, що говорили про статус господаря всього будинку. Дійсно, двері – «обличчя» будівлі. І як будь-який предмет меблів, двері так само стали справжньою «жертвою» моди. Вже протягом трьох століть законодавцями модних тенденцій у світі дверей вважається Італія. Найкрасивіші двері у світі в Ісаакіївському соборі Санкт-Петербурга – робота спадкового італійського скульптора Джованні Віталі, який проживав із сім'єю в Росії.

Італійці, як ніхто інший, зуміли гармонійно поєднати практичний мінімалізм та витончену класику і привнесли в моду на двері якийсь витончений шарм, лаконічні форми та вітражне оформлення стекол при використанні новітнього висококласного обладнання, якісної сировини та міцної витонченої фурнітури. При цьому і ціна на італійські двері для більшості покупців – сума. Однак, щоб стати власником надійних оригінальних дверей, зовсім необов'язково вирушати в далеку Італію і викладати круглу суму коштів.

Закордонні технології в українському виробництві дверей – гідна альтернатива імпорту дорогої продукції

Вітчизняні компанії-виробники дверей, що поважають себе, знайшли вихід, щоб надати українським споживачам якісну привабливу продукцію. Багато підприємств використовують запатентовану італійську технологію та забезпечені найсучаснішою виробничою базою.

В даний час український ринок дверей перенасичений компаніями, що реалізують дані вироби в найширшому ціновому діапазоні та стильовому рішенні. Особливе місце в цьому сегменті займають інтернет-магазини, де придбати двері, що сподобалися, можна за кілька хвилин, не виходячи з дому. Досить зручно, проте, не всі інтернет-компанії стежать за якістю товару, що надається, і часом віддають перевагу не заводам з потужним автоматизованим обладнанням, а приватним підприємцям, чиє виробництво дверей здійснюється практично в «гаражних умовах». Ось чому важливо вибирати правильний надійний магазин, що представляє найкращі вітчизняні та світові бренди.

Інтернет-магазини – лідери на вітчизняному ринку дверей

Безперечно, лідирує у списку провідних інтернет-магазинів компанія «Portes». Каталог компанії включає в себе кращі моделі дверей найпопулярніших виробників: Папа Карло, Rich Wood, Релікт, Paoli Rossi, Олександрійські двері та ін. Компанія «Portes» не тільки реалізує якісну продукцію, але й надає повний сервісний пакет послуг: монтаж. Магазин гарантує якість та довговічність представленого товару. До жодних дверей не можна застосувати висловлення колись видатного українського дипломата Костянтина Єлісєєва: «Умійте так грюкнути дверима, щоб ніхто не чув». Двері від «Portes», незалежно від виробника, відрізняються безшумним ходом, якісною фурнітурою та міцним стильним полотном.

Магазини, що продають двері в Україні:

  • Київські магазини, що представляють увазі споживачів широкий вибір дверей від відомих вітчизняних та зарубіжних брендів - "ODV", "Маркет Двері", "100 дверей", "Бережа", "Баруг", Гіпермаркет "Місто Дверей", "Еко Двері" (виключно міжкімнатні двері), Supert Mart, Рrodveri, OrgaDoor. Поряд із столичними інтернет-магазинами широку популярність набув одеський супермаркет дверей «Всі двері»;
  • Міжміські мережі магазинів: "Двері Білорусії", "Аванті", "Галерея дверей", "Dveri UA", "Дверний холдинг", "Секрет" (представляє оригінальну італійську продукцію);
  • Компанії, що реалізують двері та іншу продукцію власного виробництва: "Гарант - Двері", "Легіон" (спеціалізується на виробництві бронедверей), Амтек (українсько-німецьке виробництво), "DoorWood", "Меранті-Плюс".
  • Компанії-філії або офіційні представники вітчизняних та зарубіжних виробничих комплексів - "Ваші Двері", "Світ Дверей" (офіційний представник "Меранті-Плюс").
  • Великі інтернет-магазини дверей - "Віст", "Парус Двері" (представляє продукцію від українського бренду "БРАМА"), "Супердвері", "1 Гіпермаркет дверей".

Якщо ви вирішили придбати двері, незалежно від того, якому інтернет-магазину ви віддасте перевагу, пам'ятайте, що виріб повинен мати міцне стильне дверне полотно з шумоізоляцією, практичну фурнітуру і обов'язково надійний замок. Адже як казав Чарльз Діккенс, навіть потужної бронедвері потрібен лише невеликий ключик, щоб вона відкрилася. Важливо, щоб цей ключик не можна було підробити. Тільки тоді «горді» гарні двері стануть для вас і вашої сім'ї надійним захистом.