4

-го липня у київському Grape Hub відбулася презентація унікальної колекції меблів від українського дизайнера, Юрія Зименка (про його чудові роботи ми ще напишемо), яка була розроблена для компанії Qualita.

Дизайнер Юрий Зименко
Дизайнер Юрій Зименко

Натхнення

На створення колекції автора проекту надихнула художня течія другої половини ХХ століття – оп-арт, в основі якого лежить оптична ілюзія сприйняття предметів, геометричні абстракції та візуальні зміни поверхонь фігур, фактура яких стає головним виразним засобом.

Нова колекція меблів

Незвичайна колекція меблів Op-art примітна не тільки завдяки своїй естетичній привабливості, але й функціональності, адже всі її предмети мають конструктивну і логічну форму і зміст, де кожен продукт відповідає прямому призначенню.

Форма та колір

Крім форми велике значення приділено колірній гамі. М'які та натуральні відтінки фанери берези ефектно контрастують матовими чорними елементами меблів, які доповнені масивною основою з металу.

Завдяки своїм естетичним якостям, класичним формам та інноваційному дизайну, кожен предмет меблів з колекції Op-art стане чудовим акцентом та фокусною точкою будь-якого інтер'єру.