Придбання та розрахунок вартості пелет

Пелети для топки виготовляються із порід дерева, які добре горять і виробляють мало золи та диму. Вони можуть бути виготовлені з різних порід дерева, включаючи осину, березу, дуб та інші породи дерева. Пелети найчастіше виготовляються із застосуванням відходів деревообробки та можуть бути повторно використані багаторазово. Крім того, вони можуть бути перероблені в компост або використані для збагачення ґрунту після спалювання. Замовити подібні матеріали можна у спеціалізованих компаніях, які займаються продажем паливної сировини. Однією з організацій є «Біоенергобанк», де покупцям надається широкий асортимент високоякісної, безпечної продукції за приємною вартістю.

Як правильно розрахувати вартість придбання

Перш ніж оформити замовлення у спеціалізованій організації та купити пелети, рекомендується уважно ознайомитись з їхньою ціновою політикою, а також тим, що саме може вплинути на вартість замовлення. Це можна зробити відзначивши в онлайн-анкеті такі дані: тип палива, сировини, розміри та вага, вид упаковки та спосіб доставки. Після цього потенційний покупець отримає точну суму, проте, якщо у нього залишаться питання, тоді йому варто звернутися безпосередньо до менеджера.

Які етапи передбачає виготовлення деревних пеллет

Виготовлення дерев'яних пелет може відрізнятися залежно від виробника, використовуваного обладнання та матеріалів. Однак попри подібні відмінності, кожен процес виробництва включає основні етапи, представлені нижче:

  • Підготовляє деревну сировину з різних порід, які піддаються обробці для видалення кори, гілок та інших домішок.

  • Обробка деревини, яка ріжеться на потрібні розміри та форми, найчастіше це бруски та дошки, що необхідні для створення основи пелет.

  • Складання основи пелет, коли дошки та бруски складаються в певному порядку і скріплюються між собою за допомогою цвяхів або скоб.

  • Готові пелети обробляються додатковим засобом захисту від вологи та комах, а також фарбуються, щоб допомогти в їх ідентифікації.

  • Перед відправкою пелет на склад або до замовника проводиться контроль якості, це спеціальна перевірка на відповідність стандартам надійності, безпеки, а також міцності та герметичності.

Знання перерахованих вище кроків, дозволить потенційному покупцеві краще зрозуміти, як саме вироблятися продукція для топки обладнання. Таким чином, це стане додатковим пунктом серед інших, завдяки якому клієнт зможе швидко підібрати для себе підходящі пелети з породи дерева.