Яскраве сонячне світло влітку потрапляє в приміщення та сліпить, надмірно перегріває повітря. Те саме відбувається в офісі. Яскраве освітлення вночі вулиць, теж не сприяє спокійному відпочинку і тим більше засипанню дитини або людини, що повернулася після робочого дня додому. Порятунком є тканинний ролет зі зручною функцією день-ніч. Онлайн-магазин компанії «Sunguard» пропонує ролети день ніч в асортименті на сторінці https://sunguard.com.ua/zhalyuzi/den-nich/. Сторінка також дає доступ до оформлення замовлення, отримання інформації про сам товар та консультацій щодо придбання і застосування.

Оналайн-магазин Sunguard також може запропонувати двері та вікна, їх компоненти у великому різноманітті кольорів, стилів виконання та конструкцій. Тут можна підібрати ці елементи будинку або квартири на будь-який смак та для різних конструкцій будинків і офісів.

Навіщо використовувати таку систему ролетів і в чому основна перевага

Різновид ролетів день-ніч активно використовують для того, щоб збалансувати властивості тканинних ролетів та жалюзі. Ролети день-ніч є гібридним варіантом регуляції потрапляння світла у кімнати, що поєднує властивості жалюзі та ролетних конструкцій. Вони сполучають у собі кращі характеристики ролетних класичних систем та металевих жалюзі:

  • простота застосування;
  • можливість поєднувати легку тканинну конструкцію із використанням ефективної регуляції освітлення;
  • великий вибір кольорів, що пасує до різного дизайну;
  • простий механізм, що не потребує багато уваги користувача;
  • можливість встановлення комфортної для конкретного користувача затіненості простору.

Простий догляд і ефективність

В більшості випадків функцію тканини виконують синтетичні, але виготовлені під стиль тканини, елементи. Вони можуть легко митися, з них просто прибирати пил. Поверхні роблять у більшості випадків антистатичними, щоб були максимально комфортні для дотику користувача. Така підбірка матеріалів допомагає дешево і ефективно доглядати за ролетами, на противагу звичайним тканинним шторам.

Стильність і сучасний дизайн

Порівняно з іншими видами тканинних ролетів, така система регуляції освітлення дозволяє не турбуватись про заповнення кімнати необхідним рівнем денного природного світла. Це важливо, наприклад, для якісного оформлення вітальні у квартирі чи офісного, комерційного приміщення – кафе, готель, приймальня, кімната для обслуговування користувачів. Таким чином замовник отримує подвійну вигоду:

  • стильне оформлення вікон, що не захаращені складними у догляді шторами чи важкими та не завжди практичними класичними жалюзями;
  • заповнення простору необхідною кількістю світла навіть ввечері зі збереженням певного рівня приватності території – закритість вікна з вулиці достатня для ведення діяльності та спілкування із клієнтами;
  • створення якісного дизайну, привабливості приміщення для потенційних клієнтів, що є неодмінною складовою успіху компанії у приверненні більшої кількості користувачів;
  • економія у застосуванні електроенергії у системах освітлення, порівняно з іншими варіантами регуляції проникнення сонячного світла, які невибірково закривають природне освітлення.

Застосування тканинних ролетів день-ніч – оптимальне рішення для якісного дизайну, простого догляду та економного облаштування робочого простору.