Інтернет-магазин фарб та шпалер «Decoratorskyi» — унікальний острівець постачання якісних декораторських матеріалів для прикраси інтер'єрів.

Decoratorskyi: елітний вибір для декорування інтер'єрів

За ціною прямого постачання від виробників можна придбати:

  1. Шпалери різних різновидів.
  2. Домашній текстиль, подушки та килими.
  3. Ліпний декор від Orac décor.
  4. Екстер'єрні та інтер'єрні барвисті склади фірм Великобританії Paint & Paper Library, Farrow & Ball, Little Greene, Франції Argile та Португалії. Ви зможете замовити фарбу https://decoratorskyi.com/farba та купити за вигідною ціною материалі для зовнішніх та внутрішніх робіт, захист для потинькованих поверхонь, деревини, кольорового та чорного металу.

Сучасна вітальня з диваном, журнальним столиком, декоративними предметами, унікальними світильниками і яскравими шторами з абстрактним малюнком.

Ексклюзивний вибір декоративних матеріалів від відомих брендів у салоні «Decoratorskyi»

Салон «Decoratorskyi» — ексклюзивний представник численних американських та європейських дизайнерських брендів текстилю, шпалер, малярних інструментів (кисті, валики, кюветки, шпателі), ліпного декору, супутньої продукції для оздоблення інтер'єрів. Широкий діапазон товарів від середнього до преміального сегмента дозволяє задовольнити потреби покупців у межах виділеного бюджету. Швидко вибрати ідеальний варіант оздоблення приміщення допомагають зручні підібрані за тонами барвисті палітри, зразки фактур та малюнків шпалер, чіткі фото оббивних та портьєрних полотен у салоні тканин. Є все необхідне для створення інтер'єрів у традиційному та сучасному стилі. Представлені в каталозі товари безпечні для людини можуть використовуватись в оздобленні житлових кімнат дорослих та дітей, кафе, офісів, адміністративних установ, виставкових та торгових залів. Ви зможете придбати:

  1. Емалі та фарби для зовнішніх та внутрішніх робіт, для захисту деревини та металу, а також структурні добавки до них.
  2. Склади для монтажу, шпалер, деревини, підлогових покриттів і т.п.
  3. Лаки для металу, бетону, каменю, паркету та деревини.
  4. Захисні (антисептики) та декоративні просочення для деревини.
  5. Ґрунтовки для якісної підготовки поверхонь до фарбування.
  6. Віски та олії для захисту деревини від вологи.
  7. Розчинники та змивки.
  8. Засоби для догляду за деревом.

На зображенні видно квіти у вазі, брошуру з назвою "decoraforsky", частину синього стільця і його ніжку на сірому килимі.

Інтернет-магазин Decoratorskyi.com постійно оновлює асортименти декораторських товарів сучасними новинками. Фахівці салону допоможуть:

  • розрахувати кількість будівельних матеріалів;
  •  знайти все необхідне для якісного оздоблення приміщень;
  •  вибрати колір, організувати перетяжку меблів, пошиття штор, виготовлення декоративних елементів.

Асортимент товарів та послуг постійно розширюється з урахуванням ваших побажань. Постійним клієнтам доступні солідні знижки. Ви можете оформити замовлення на сайті у будь-який час. Доставляння по Україні виконується протягом кількох днів. Звертайтеся за телефонами, вказаними вище, ми завжди допоможемо Вам у виборі та надамо свої рекомендації.