Колись цегла зустрічалась виключно в інтер’єрі лофту. Він мав настільки органічний вигляд, що привернув увагу дизайнерів. Сьогодні вже нікого не дивують цегляні вставки у класичних інтер’єрах, чи гра з текстурами у квартирах. Але як матеріал для декору, цегла дуже дорога.

Приклад фотошпалер під кірпіч в оздоблюванні зали

Обої під кірпіч — універсальний узор для стін

Фотошпалери з малюнком цегляної кладки чудово замінюють громіздкий матеріал. Використання імітації дозволяє:

  • заощаджувати на ремонті;
  • стіну під цеглу легко прибрати самостійно без майстра по демонтажу;
  • змінювати інтер’єр без руйнувань, пилу та зайвого бруду;
  • фотошпалери зручно розташовувати невеликими фрагментами за дизайнерським задумом;
  • використовується на будь-якій поверхні, у тому числі гіпсокартоні;
  • покриття зберігає вільну мікроциркуляцію повітря у кімнатах.

Фотошпалери з імітацією старої цегли та штукатурки

В приватній домівці фотообої з цегляним візерунком найчастіше використовуються на кухні. Завдяки водонепроникним властивостям покриття монтується у якості фартуха над робочою поверхнею. У спальні та вітальні шпалери гармонійно поєднуються з ліжком чи диваном. 3D покриття виступає повноцінним елементом декору, та не потребує додаткових прикрас.

Фотошпалери під цеглу з квітами

Комерційні заклади повсякчас використовують кірпічики в інтер’єрі для оформлення сучасного торговельного залу, ресторану або фітнес-клубу. Стильне оформлення надає приміщенню сучасного вигляду, робить його затишним та приємним для перебування. Вологостійкі покриття, що витримують високі температури та легко миються – знахідка для громадських закладів.

Різномаїття варіантів у каталозі Uwalls

3d шпалери білого кольору бездоганно підкреслюють функціональні зони в приміщенні скандинавського стилю. Червоні цеглинки стануть яскравим осереддям мінімалістичного інтер’єру, та додадуть колориту в будь-яку кімнату. Для провансу підійде сіра стіна, а вінтаж полюбляє грубі текстури. Окрім самої кладки є багато сюжетів для незвичного дизайну.

Класична цегляна кладка на фотошпалерах

Збільшити приміщення допоможуть шпалери, розширюючі простір. Наприклад, малюнок проламаної стіни з мальовничим краєвидом за нею. Зустрічаються сюжети з квітами, силуетами чи геометричними візерунками на цегляній стіні.

Інтернет-магазин «Uwalls» займається друком фотошпалер з різноманітними малюнками. Ми працюємо заради того, щоб зродити вашу оселю затишною, стильною та особливою. Ви можете обрати будь-яке покриття під цеглу для кімнати. Друкуємо шпалери на замовлення відповідно до розмірів приміщення.
 

Фотошпалери з цеглою добре виглядають у спальні

На вибір є декілька різновидів матеріалів. Паперова основа не витримує вологи та механічних ушкоджень. Флізілін маскує недоліки стіни, та легко відмивається від плям. Найвищу ціну має найвитриваліший матеріал – вініл, який буває оздоблений блискітками. Усі замовлення швидко оброблюються, та відправляються поштою по всій Україні.