Перевезення квартири пов'язане з масою турбот. Підготовчий етап включає збір особистих речей, їх сортування за категоріями, правильна і надійна упаковка. Виконати весь процес можна за допомогою друзів та родичів. Але полегшити цей захід та зберегти ваш час може мувінгова компанія.

Дізнатись ціни на всі послуги з транспортування великогабаритних меблів та інших предметів інтер'єру завжди можна на сайті або запросити у менеджера. Фахівець прораховує замовлення, включаючи додаткові послуги на запит. Квартирний переїзд недорого пропонує фірма Xhovala, яка заслужила на позитивну репутацію за високий рівень сервісу.

Від чого залежить вартість

Як правило, виставляються фіксовані тарифи. На формування цін впливає ряд факторів:

  • Оренда машини. До критерію входить, скільки автомобілів буде перевозити речі, їхній вигляд та вантажопідйомність, віддаленість між точкою А та Б.
  • Ціни на послуги вантажників (складання/розбирання техніки та меблів, спуск та підйом на поверх, навантаження та вивантаження) та їх кількість.
  • Витрати пакувальні матеріали.

Фахівці забезпечують грамотне планування процесу, що знижує витрати за часом. І як наслідок – зменшується підсумкова сума. Замовлення переїзду до мувінгової компанії виключає приховані платежі та доплати у майбутньому. Пропозиції "під ключ" призначені, щоб закрити стандартні запити клієнтів. Якщо у вас нетиповий випадок, менеджер зробить індивідуальний прорахунок. Вартість квартирного переїзду підвищується, якщо потрібне термінове виконання.

Чому варто довіритися службі перевезення Xhovala

Фірма здійснює вантажоперевезення різних предметів – від звичайних меблів та техніки до будівельних матеріалів. Оформити заявку на послуги можна двома способами: телефоном або залишити запит на сайті. Оператор зв'язується з клієнтом найближчим часом для уточнення деталей та консультації.

На окрему увагу заслуговують додаткові функції: послуги кваліфікованих вантажників, зберігання речей на складі, розставляння меблів на новому місці та ін. Досвідчені логісти компанії побудують маршрут, який виключає пробки і тим самим уберігає бюджет замовника від зайвих витрат. Автопарк пропонує великий вибір машин, за рахунок чого транспорт підбирається під будь-який обсяг вантажу. Для прозорості співробітництва укладається договір, у якому прописані всі важливі моменти – від термінів до вартості та відповідальності за майно. Такий підхід робить переїзд максимально простим та приємним.